2012. július 29., vasárnap

Közérdekű(?) közlemény

Egy rövidke posztban három olyan dolgot szeretnék közölni, ami talán titeket is érdekelhet.
Először is, egy kedves olvasómtól kaptam egy kérdést e-mailben, mégpedig arra kíváncsi, hogy esetleg tervezek-e blogsale-t indítani, ugyanis tetszik neki a stílusom, így szívesen lecsapna néhány számomra talán felesleges holmira. Természetesen neki is válaszoltam, de gondoltam ide is kiírom, mert ez mást is érinthet. Tehát, egyelőre nem tervezek ilyesmit az oldalon, mivel nekem felesleges kozmetikai termékeim nincsenek, az eladó ruháimat (illetve az egész család eladó holmijait) viszont régóta árulom Vaterán, a saját oldalam linkje régóta megtalálható az oldalsávban, de ide kattintva is elérhetitek, tehát ott bárki megtekintheti őket, és aki esetleg vásárolni szeretne valamit, de nincs regisztrálva az aukciós oldalon, az andika.bedocs@gmail.com e-mail címre írjon egy levelet nekem. A kiírt árak kizárólag tájékoztató jellegűek.
Ezen kívül, amellett, hogy az előbb említett e-mail címre természetesen bármilyen kérdés, kérés, óhaj, sóhaj, észrevétel esetén írhattok, ma Formspringre is regisztráltam magam, Lovethewaywe névvel, mostantól bármilyen kérdésetek van, itt is feltehetitek. Sajnos még nem jöttem rá, hogy hogy tudom kitenni a Formspring oldalam elérhetőségét az oldalsávba, tehát ha esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni, nagyon hálás lennék érte :))
És végül, a nyereményjátékra jelentkezés határidejét szeretném módosítani, ugyanis eredetileg augusztus 10-ig lehetne jelentkezni, én viszont augusztus 10 és 20 között nyaralni fogok, és nem igazán leszek internetközelben, ezért augusztus 19. éjfélig fogadom a jelentkezéseket, ezt a nyereményjátékos bejegyzésnél is módosítani fogom.

Köszönöm, hogy elolvastad, szép estét! :)

Andi

2 megjegyzés:

  1. Olyan sok jó cuccod van fent vaterán , hogy legszivesebben az összeset megvenném :)kedvencem az Atmosphere ruha :)

    VálaszTörlés
  2. Szia, és mikor lesz eredményhirdetés?:)

    VálaszTörlés