2012. október 14., vasárnap

Outfit Inspirations - October

Ma ismét kedvem támadt egy kis lookbook-böngészéshez, és természetesen most is találtam jó néhány tetszetős, inspiráló összeállítást. Ezekből készítettem egy kis összefoglalót nektek.


A mintás harisnyákkal mindig is le lehetett venni a lábamról, de talán ez bocsánatos bűn. A rakott szoknya és a kardigán is hipercuki, és itt annyira minden stimmel, hogy hajlandó vagyok elvonatkoztatni a borzalmas táskától is.


A piros és fekete erőteljes páros, de ha valaki jól csinálja, nagyon ütős. És talán már magam sem tudom, hogy mióta szeretnék egy ilyen szoknyát (aki lát valahol, sikítson).


Veszélyes vállalkozás, ha valaki tetőtől talpig egy színt szeretne viselni, főleg ha az a szín világos. Kivéve persze, ha mindezt tökéletes stílusérzékkel teszi, mint a képen látható hölgy.


Az állatmintákhoz hasonlóan a military print is igencsak megosztó tud lenni. Én IMÁDOM, bár kétségkívül nem a legkombinálhatóbb darabokról van szó, viszont csupa feketével szerintem nemigen lehet elrontani. (Főleg ha fájdalmasan gyönyörű, aki viseli.)


Egyszerű, könnyed, kényelmes szettnek tűnik, valószínűleg az is, de emellett nagyon mutatós is. Ki ne szeretne egy meleg pulcsiba bújni egy hűvös őszi napon?


Természetesen nem is én lettem volna, ha nem jön a végére egy "kis" vintage. Külön-külön is imádom a szett minden darabját, de kétségkívül szuperül összerakta a leányzó. Leginkább azt tetszik, hogy nem próbálta a kardigánt a ruha színeihez passzintani, mégis kerek egészet alkotnak.


Vannak azok az outfitek, amikre egyszerűen csak jó ránézni. Na, nekem most ez egy ilyen, annyi különbséggel, hogy szívesen viselném is (kalap nélkül, nátürlik). Egyre inkább érik egy farmering beszerzése.

Nektek tetszik valamelyik a fenti szettek közül?


2 megjegyzés: