2012. október 9., kedd

Teszt - Essence Miami Roller Girl pirosító

Akciósan vettem meg az Essence Miami Roller Girl pirosítóját, de azóta nagyon megszerettem. Szerintem érdemes még feltúrni érte az akciós kosarakat, hátha akad egy-egy darab belőle.


Narancsos-pinkes színátmenetes maga a pirosító, olyan, mint a blogsablonom oldala, ha görgettek lefelé :)) Egyszerű, cuki, praktikus csomagolásban van, jól záródik, teljesen megfelelő.

Több mintát is készítettem vele, a kézfejemre és az arcomra is, de egy sem sikerült túl jól, talán ez a kép adja vissza leginkább, hogy mit tud (főleg a hófehér bőrömhöz képest):


Nagyon pigmentált és nagyon erőteljes színű, könnyű vele túlzásba esni, de 1-2 használat után már kitanulható a kellő mennyiség. Én elég keveset szoktam feltenni belőle, szerintem egy életre elég lesz a kiszerelés. A tartóssága szerintem szuper, nincsen vele gondom a nap végére sem.

Mióta megvettem, csak ezt használtam. Az egyetlen gondom vele, hogy ez egy egyértelműen nyárias színű termék, tehát azért már bőven kezdi aktualitását veszteni. Nem hiába, nyári kollekció része volt, csak akkor nem tették ki. A hidegebb időkre én egy sokkal hidegebb tónusú rózsaszín pirosítót szeretnék, de sajnos még nem találtam meg a tökéleteset. Az Essence Home Sweet Home TE rózsaszín-pinkje nagyon tetszik, de úgy tudom, ez nálunk nem lesz kapható sajnos.

Ti milyen pirosítót használtok télen


2 megjegyzés:

  1. Jó kis pirosító ez, tulajdonképpen 3 szín egyben, jól kihasználhatónak tűnik. :-) Télen a kedvencem a Sleek Pomegranate színe, meg persze a Rose Gold. :-)

    VálaszTörlés