2012. november 9., péntek

Essence Breaking Dawn part II. kollekció - Hirtelen első benyomások


Ha jól tudom, még csak 2 napja kapható a kollekció, de már a csapból is ez folyik (a beauty blogokból legalábbis mindenképpen :)) Nos, ez nem véletlen, ugyanis tényleg csodás, még csak nem is kell vámpírrajongónak lennie az ember lányának, hogy tetsszen neki (a véleményemet nem befolyásolta, hogy én az vagyok). Első körben én két lakkot és egy pigmentet vásároltam meg. Illetve, egészen pontosan, az első előtt volt még egy kör, - nevezzük nulladiknak - ugyanis én már szerdán végigjártam a város összes DM üzletét, de egyikben sem volt még kirakva. Ma ismét elmentem, szerencsére sikerrel is jártam, és majdnem biztos, hogy lesz még egy második kör is :)


Már maga a display is nagyon jól néz ki szerintem, de sajnos Fehérváron a Távírda utcai DM-ben egészen méltatlan helyre került, konkrétan be kellett préselődnöm néhány (sok) csomag zabkeksz közé, hogy megtekinthessem a fal felé fordított, viszont még érintetlen állványt. Mondjuk egy kicsivel több volt ez, mint megtekintés, mindent alaposan végignézegettem, a biztonsági őrrel a nyakamban (természetesen).


Lakkok közül az összes tetszett, de most csak kettőt, a Jacob's Protection és az Alice Had A Vision - Again  árnyalatokat hoztam, ezek tetszettek a leginkább. A másik kettő meggondolandó, esélyes második körös. 


A pigmentek. Gyönyörűek, tényleg, de annyira miniatűrök, hogy 849 Ft szerintem rablás értük. Ennek ellenére egyet elhoztam, a kép bal alján látható A Piece Of Forever-t, mert teljesen beleszerettem. Lehetetlen eldönteni, hogy arany vagy ezüst színű, de nem is ez a lényege, hanem hogy ezer millió csillám van benne, eszeveszetten ragyog. Egyedül a pigmentekből van kinn teszter, ki is próbáltam mindet. Az Alice Had A Vision - Again (lila) nagyon népszerű blogger körökben - lecsekkoltam, tényleg csodás, de én nem tudnám kihasználni. A Jacob's Protection számomra egy kicsit csalódás, szürke, de elég vérszegény, ha van a kollekciónak gyenge pontja, akkor szerintem ő az. Az Edward's Love nagyon érdekes, minimális szürke alapszínben a szivárvány összes színében pompázó csillámok. Nagyon tetszett, ennek is gondolkodtam a megvásárlásán.


A szájfények és a rúzs is nagyon szépek, de magamnak nem hazudhatok - nem használnám ki őket. Így is bőven sok van már.
A színes csillámos szemhéjtusok különösebben nem dobogtatták meg a szívemet, nekem tök jó a fekete is.


A pirosító teljesen totálisan nem az én színem, ezen nem is gondolkodtam. A púder viszont gyönyörű, őt még mindenképpen szeretném megvásárolni, de egy kicsit sokallom érte az árát (999 Ft).
Leárazva egyébként akármelyik terméket megvenném :)

A pigmentről mindenképpen lesz teszt a napokban, a lakkokat nem ígérem meg, mert csúnyán letörtem a körmeimet (már megint), de sok mindenkinél láthatjátok őket (pl. Aninál mindkettőt, ami nekem megvan)

Nektek hogy tetszik ez a kollekció? Esetleg vettetek valamit belőle?


7 megjegyzés:

  1. Nekem szinte az összes lakk tetszik, még élőben nem láttam, de ha veszek valamit az megosztásra kerül. A pigment amit vettél gyönyörű, kíváncsi vagyok rá. :D A biztonsági őr meg detto... XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okés, meglesem majd :) A biztonsági őr meg no komment... de legközelebb megkérdezem, hogy kipróbálhatom-e rajta a tesztert :DD

      Törlés
  2. Én teljesen odavagyok ezért a kollekcióért, ma jártam egy Müllerben, Rossmannban és DM-ben is és sajnos egyikben sem volt még.. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, pedig elvileg az összes DM-ben kint kéne lennie már :(

      Törlés
  3. En lemaradtam az Alice lakkrol  Mast meg tudtam venni, amit akartam.Tudom, ez nem olyan honlap, de ha valaki megvette, es megsem tetszik annyira, megvennem szivesen, jo aron. Koszonom szepen. nagytimszi@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodtan, bármikor. Hátha van itt valaki, akinek mégsem tetszik :) De egyébként úgy tudom, hogy a Rossmannokban még csak ezután fogják kirakni, szóval még van esélyed. :)

      Törlés
  4. Én megvettem a púdert, a pirosítót, 3 szemfestéket( a jacob's protection'S-t nem) és az arany színű ajakrúzst,de azt még nem próbáltam. A többi csodás:)

    VálaszTörlés