2012. november 5., hétfő

Napi köröm - Indulgence

Már csöpögtem egy sort nektek, amikor megkaptam az OPI-csomagocskámat, három gyönyörűséges lakkal, viszont még nem mutattam meg egyiket sem, úgyhogy épp itt az ideje elkezdeni. Az Indulgence nevű, Designer Series-be tartozó lakkal kezdeném, ami annyira csodálatos, hogy megér három képet is:




Elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy a három lakk közül ez a kedvencem. Egyszerűen tökéletes, még soha nem találkoztam olyan lakkal, ami hibátlan, ez viszont az. Soha nem volt még ezelőtt OPI lakkom, nekem nagyon drágák, és örülök, hogy olcsón hozzájuthattam néhányhoz (jofogas.hu-n vettem a csomagot, 2500 Ft-ért postával együtt). Azt kell mondanom, nem kellett csalódnom, tényleg remek minőség.
A színe szerintem teljességgel meghatározhatatlan, vöröses-bordós-lilás-arany, némi arany csillámmal nyakon öntve, nekem ez tipikus karácsony-szín, még a hangulata is ünnepies. Szépen fed egy rétegben is, én azért kettőt használtam. Tökéletes az állaga, szépen terül a körmön, egyáltalán nem csíkoz. Gyakorlatilag nem kopik, 5 napig volt a körmeimen, nem mintha addigra már meguntam volna, csak látszott már a lenövés, de kopás semmi. Nagyon hamar szárad, felkentem az egyik réteget, és már jöhetett is a következő. Ami még nekem nagyon tetszett, az az ecset. Igazából külsőre semmi extra, de lehet valami titka, mert egyszerűen lehetetlen elrontani vele a lakkozást. A csomagolás már tényleg csak hab a tortán, nekem nagyon tetszik az üveg formája. 15 ml-es kiszerelés egyébként, és meglepően nehéz.

Itthoni webshopban még nem láttam ezt a lakkot, de gyanítom, hogy igen jól jártam vele :) Tényleg tökéletes, nem tudok mást mondani, igen előkelő helyet foglal el a kedvenc lakkjaim listáján.

Nektek van OPI lakkotok? Mi a véleményetek róla?


10 megjegyzés:

  1. Tényleg jól jártál vele, alig várom a többi bemutatását :-)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű!!!
    Ilyesmire vágyik még a kicsi szívem... ehjehj :D

    VálaszTörlés
  3. Tényleg nagyon szép szín! De én ennyit tuti nem adnék ki körömlakkért. :S

    VálaszTörlés
  4. Én is folyamatosan vadászok opi, orly lakkokra:) jofogáson is, ezt nem láttam, lecsaptál rá gyorsan?:)
    nekem most jön elvileg napokban orly csomagom jön!:)2 áráért 6-ot sikerült vennem!

    opim még nincs...

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy nektek is tetszik lányok! :)

    VálaszTörlés