2012. november 14., szerda

Napi köröm - Jacob's Protection

Úgy döntöttem, hogy a bal kezem még eléri a vállalható küszöböt fényképezés terén (ezen csak a hüvelyujjam körme tört le), így meg tudom mutatni nektek az Essence Breaking Dawn lakkokat, elsőként a Jacob's Protection nevűt.



Hogy lássátok, nem voltam elfogult: utálom Jacobot, határozottan a vámpírokkal vagyok, a lakkok közül mégis ez a kedvencem. Nagyon szépre sikerült ez az árnyalat szerintem, és örültem, hogy sikerült elkapnom egy kis természetes fényt a fényképezéshez. Egyébként érdekes, hogy a saját körmeimen szinte mindig sötétebbnek látom a lakkok színét, mint másokén, nem csak ezt, már többször is előfordult. Talán a nagyon világos bőrtónusom vagy a rossz szemem miatt van ez, vagy csak egyszerűen belemagyarázom, mindenesetre én ezt a lakkot is sokkal sötétebbnek látom az én képeimen (és a valóságban is), mint a többiekén.
Azt kell mondanom, sajnos többé-kevésbé bekövetkezett, amitől tartottunk: a Breaking Dawn part II. kollekció szerintem nem sikerült olyan erősre, mint a tavalyi Vampire's Love, a lakkok minőségét tekintve legalábbis, mert a színük tényleg gyönyörű. Az első réteg felkenésénél majdnem szörnyet haltam, borzasztóan nézett ki, a második réteggel viszont már tökéletes volt a szín. Sokan kifogásolták a lakkok száradási idejét, nem tudom, én nem érzem olyan hosszúnak, pedig ritka türelmetlen tudok ám lenni. A lakk állaga viszont túl sűrű az én ízlésemnek, és az ecset sem a kedvencem, nehéz vele dolgozni, ez legyen a mentségem, amiért ilyen béna a körömágynál a lakkozás :D Ami viszont tényleg probléma, az a lakkok tartóssága, ezt tekintve az új Colour&Go lakkok után itt is csalódnom kellett az Essence-ben. Nekem nincsenek nagy igényeim ezzel kapcsolatban, de az azért szerintem minden körömlakktól elvárható, hogy 1, azaz egy napot hiba nélkül kibírjon a körmökön. Sajnos Jacob itt elvérzett, a felkenés után napon már nagyon kopott, és darabokban potyogott le a körmömről, pedig nem kentem vastagra (soha nem kenem vastagra).

Ennyi lenne röviden, igazából nem bántam meg, hogy megvettem, mert tényleg nagyon szép, de kénytelen leszek beszerezni valami szuper tartósító fedőlakkot hozzá.

Ti kipróbáltátok esetleg a kollekció valamelyik lakkját?


6 megjegyzés:

  1. Nekem annyira nem jöttek be, hogy teljes áron bevásároljam őket, szépek, de vannak amikre jobban vágyom na :]
    (nyilván 300ftért nem kérdés, megvenném)
    Viszont a képek alapján én jobbra számítottam :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nagyon tetszik mindegyik, de a minőségük sajnos nem az igazi :(

      Törlés
  2. Én is megnéztem élőben őket és hát, nem vágtam hanyatt magam egyiktől se. Én is pont azt mondtam, hogy akciósan elhoznám, esetleg, de a fene tudja, egyre több negatív dolgot olvasok róluk.
    És én is jobbra számítottam színileg is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk hozzám egyébként is közel áll ez a színvilág, de nekem nagyon tetszenek :)

      Törlés
  3. Ezt a lakkot én is megvettem, de még nem jutottam oda, hogy kipróbáljam! Kár a tartósságáért, pedig gyönyörű ez a szín! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg gyönyörű, szerintem neked is tetszeni fog :)

      Törlés