2012. november 19., hétfő

Napi köröm - Oh My Goldness

Régóta adós vagyok már a Catrice gyönyörű Oh My Goldness lakkjának tesztjével, de tudjátok, ami késik, arra várni kell :)



Tényleg csodálatos szín, én, aki imádom az aranyat, konkrétan szerelmes vagyok ebbe a színbe, viszont sajnos ez az egyetlen tulajdonsága, ami miatt az októberi kedvencek között szerepelt, egyébként nem lesz a kedvenc lakkom.
A finishe nagyon érdekes, sajnos nem tudom, hogy hívják, én még soha nem láttam hasonlót. Ha közelről megnézzük, a lakk olyan, mintha átlátszó alapban lenne milliárd és milliárd mikrocsillám. Ez az első rétegnél is látszik, a másodiknál már sokkal jobban telítődik a szín, de a képen látható fedéshez 3 réteg szükséges, ekkor már teljesen homogén a felülete.
A három réteggel alapvetően nem lenne gond, csakhogy iszonyú nehezen szárad meg a lakk, nagyjából kedvem lett volna a hajamat tépni közben. Igazából még órák múlva sem éreztem teljesen száraznak, pedig vékony rétegeket kentem fel. A hosszú száradási idő miatt képtelen voltam tartóssági szempontból tesztelni, én nem bírom ki, hogy ne nyúljak bele valamibe, úgy meg persze nem hagyom fent sokáig.

Összességében azt tudom mondani, hogy a Catrice alkotott már jobb minőségű körömlakkot is, sőt, ennek ellenére egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, mert imádom a színét, majd összeszedem minden türelmemet hozzá. (A kép egy jobb pillanatomban készült, itt úgy tűnik, sikerült türelemmel várnom :))

Ti képesek vagytok türelemmel kivárni, míg egy nehezebben száradó lakk megszárad?

4 megjegyzés:

  1. annyira szép :$ habár az,hogy nehezen szárad efy lakk, engem nagyon kiborít :S általában ezeket lakkokat nem is nagyon használom :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is utálom, ha nehezen szárad egy lakk. Nekem általában nincs időm olyan sokáig szöszölni ezzel :)

      Törlés
  2. úúú de nagyon gyönyörű a színe! viszont nem tudom elképzelni, mikor "hordanám", max. karácsonykor..:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nekem simán hétköznapi. Beragyogja a hétköznapjaimat :)

      Törlés