2012. december 21., péntek

Csillogó körmeim

Tudom, hogy nagyon sokan közületek figyelemmel követték Erzsi csillogó körmök versenyét, de mivel itt a blogon még nem mutattam meg a versenyre készített körmeimet, most ezeket szeretném gyorsan megmutatni, egy kis "dicsekvős" poszt keretein belül.
A verseny első fordulójában két karácsonyi témájú manikűrt kellett készíteniük a nevezőknek, nekem szinte mindenkié nagyon tetszett, aki még nem látta, érdemes megnézni őket, ihletmerítésnek sem utolsó. Én ezzel a kettővel indultam:



Hű, nagyon furcsa visszanézni, hogy akkor milyen szépek és hosszúak voltak a körmeim, akkor is, ha már dolgozom az ügyön :)
A második fordulóba továbbjutóknak pedig egy szilveszterre szánt manikűrt kellett elkészíteniük. Sajnos ennél a témánál már sokkal kevesebb ötletem volt, egyedül a csillogásban voltam biztos :) Végül ezt hoztam ki belőle:


Azzal az apropóval született meg ez a mai kis visszatekintő bejegyzés, hogy ma megérkezett a nyereményem, egy gyönyörű szép arany színű OPI repedezős lakk. Már itt virít a körmeimen, egyszerűen imádom, és természetesen nektek is megmutatom majd. Nagyon örülök neki, de legalább annyira örülök magának a sikerélménynek is. Még soha nem volt merszem efféle versenyen elindulni, és most egy kicsit megjött hozzá az önbizalmam. :) Ezentúl semmiből nem fogok a félelmem miatt kimaradni.

Ti hogy képzelitek el a tökéletes karácsonyi/szilveszteri manikűrt?


8 megjegyzés: