2012. március 13., kedd

Napi cipő - 2012. 03. 13.

Első érdemi bejegyzésem, mellyel egy rovatot is szeretnék indítani. Nos, aki ismer, az tudja, hogy a cipők a szívem csücskei. Semmilyen ruhadarab vagy kiegészítő nem gyengít el annyira, mint egy mesés lábbeli. Sajnos nem rendelkezem kiemelkedően jelentős készlettel, mert az anyagi körülmények ezt nem mindig támogatják, de ha megtehetem, beszerzek egy-egy újabb darabot.
Bár nem épp mai darab, de elsőként az Iron Fist Zombie Stomper Platformját választottam, amivel jómagam is büszkélkedhetem.
Hogy számomra milyen? KÜLÖNLEGES. Indokolatlan a minta és a fazon egyesítése, mégis maximálisan összeillenek. MEGOSZTÓ. Valakinek nagyon tetszik, más utálja. És ez jó. TÖKÉLETES. Mintha csak nekem tervezték volna.
Ezek miatt kötődöm hozzá lelkileg.
Hogy valójában milyen? Eszméletlenül kényelmetlen :D De tényleg, tipikusan az a csak-nézni-jó-cipő.
Ennek ellenére soha nem válnék meg tőle, és biztos vagyok benne, hogy lesz egy olyan különleges alkalom, ahol felvehetem.
Ez pedig már egy saját készítésű kép róla:
Nektek hogy tetszik? Van olyan cipőtök, amit szinte nem is hordtok, mégsem válnátok meg tőle soha, érzelmi vagy egyéb okokból?

2 megjegyzés:

  1. aúú. szerintem az Iron Fist annyira eredeti, imádom a cipőiket. nekem a személyes kedvencem egy kék-piros-fekete matróz mintás magassarkú. eszméletlen gyönyörű szerintem. ha rendesen tudnék járni magassarkúban egész nap ebben lennék :D
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/420330_402957579730540_100000489035009_1580950_1085040565_n.jpg
    azt amit te vettél már láttam, bár nekem nem annyira jön be a szörnyes téma, de nagyon kis szemrevaló darab :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, én is imádom őket :) Az a baj, hogy leginkább nézni imádom, mert esküszöm ez a kis szörnyes a legkényelmetlenebb cipőm :S De azért a kollekció minimum 90%-át simán el tudnám képzelni a lábamon, többek között azt is, amit linkeltél :)
    Amúgy nekem ez a másik, amiért még nagyon fáj a szívem, de még sajnos sehol nem láttam eladót neten: http://www.shoeperwoman.com/wp-content/uploads/2009/08/iron-fist-bow-shoes.jpg

    VálaszTörlés