2012. május 27., vasárnap

2012 tavaszi - nyári trendek - Sailor stílusban

A tengerész stílus tipikusan az az öltözködés, ami nagyon nagyon tetszik - másokon. A csíkos holmik számomra abszolút felejtősek, ezért inkább a horgony mintával, valamint a piros-kék-fehér színekkel próbálom érzékeltetni "tengerész mivoltomat". Sajnos ilyenekből nincs túl sok itthon, ezért csak két szettet tudtam hozni nektek ezúttal, amiből a második nem is túlságosan tengerészes, azt csak a színek miatt tettem be. Nagyon szeretnék beszerezni vasmacska medálos nyakláncot és egy kék-fehér csíkos táskát, valamint a "matróz ruhácskák" is nagyon tetszenek, az A-vonalú szoknyás, mell alatt húzott, mellrésznél csíkos fazonokra gondolok. Igazából nem tudom hogy állna, de ha egyszer látok megfelelőt, biztosan fel fogom próbálni, és akkor majd eldöntöm :)

Addig is ezt a két szettet tudtam összeállítani:



Póló - anyué volt
Szoknya - Pimkie
Táska - Tally Weijl
Szandi - F&F
Fülbevaló - Bijou Brigitte
Körömlakk - Catrice 250 I Sea You!



Trikó - H&M
Szoknya - Orsay
Cipő - Auchan
Táska - Deichmann
Fülbevaló - Bijou Brigitte
Körömlakk - Max Factor Lipfinity 731 Redly Nightshade

[Note: Kisebb módosításokat eszközöltem a blogon, többek között levettem a címről az "I" betűt, a továbbiakban simán Love The Way We Dressként működök, szerintem ez így sokkal jobb, és az időt is beállítottam végre, jejeje. A másik történés: már-már könnyekkel küszködve megváltam egyszerre mind a két kedvenc cipőmtől, a barnás C&A-s balerinától, és a párducmintás H&M vászoncipőmtől is, mindkettő totálisan szétment, úgyhogy jelenleg gyászolok. Öröm az ürömben, hogy júniusban a változatosság kedvéért lesz okom cipőt venni.]

Nektek hogy tetszik a sailor stílus? Szoktatok csíkos ruhákat viselni?

4 megjegyzés:

  1. Nekem a 2. jobban tetszik, én is szeretem a tengerész stílust mostanában, bár a korábbi években nagyon untam, de most nem tudom, miért, megint szeretem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig én se nagyon szerettem, most valahogy rám tört :))

      Törlés