2012. május 25., péntek

Teszt - NYX Lip Smacking Honey

A NYX Lip Smacking Fun Colors rúzs Honey árnyalata a tökéletes nude rúzsom megtalálásához vezető út egyik állomása volt. Azt hittem, sikerült megtalálnom, de be kell látnom, hogy ez sajnos nem így van.A csomagolása nem túl extra, de szerintem megfelelő, nekem tetszik. A tok alsó része pontosan ugyanolyan színű, mint maga a rúzs.

Az egyetlen tényező, ami miatt megérdemelte volna a Perfect Nude címet ez a termék, a színe. Pontosan ilyen színt keresek, ami már majdnem teljesen bőrszínű.
Itt láthatjátok kétféle megvilágítással:És akkor jöjjön a feketeleves:
Először is, borzalmas a fedése. Többször át kell satírozni vele a számat, hogy elérjem a megfelelő színt, és nagyon belemegy az ajkaim ráncaiba, mint ahogy azt a képen is láthatjátok. Valószínűleg nem tesz túl jót neki, hogy száraz a szám, de nem tudok vele mit csinálni, nekem MINDIG száraz a szám, bármit kenek vagy nem kenek rá. Eddig ez más rúzsoknál nem jelentett ekkora problémát, és a képen még nem is a legrosszabb állapotban van a szám, sőt.
Másodszorra említeném a tartósságot, ami ez esetben a nullával egyenlő, ezért egy hatalmas fekete pont jár tőlem.
És végül, erős púderes illata van, amit valószínűleg sokan szeretnek, de szerintem borzalmas.

Összességében nem túl nagy szám ez a rúzs, kivéve, hogy tényleg mesés színe van, de ez nálam korántsem elég az üdvösséghez. Tipikusan "egynek jó lesz"-féle rúzs, biztosan fogom néha használni, de tuti, hogy nem vásárolnám újra.

Nektek van NYX rúzsotok? Mi a véleményetek róla?

2 megjegyzés: