2012. május 25., péntek

Teszt - NYX Lip Smacking Honey

A NYX Lip Smacking Fun Colors rúzs Honey árnyalata a tökéletes nude rúzsom megtalálásához vezető út egyik állomása volt. Azt hittem, sikerült megtalálnom, de be kell látnom, hogy ez sajnos nem így van.



A csomagolása nem túl extra, de szerintem megfelelő, nekem tetszik. A tok alsó része pontosan ugyanolyan színű, mint maga a rúzs.

Az egyetlen tényező, ami miatt megérdemelte volna a Perfect Nude címet ez a termék, a színe. Pontosan ilyen színt keresek, ami már majdnem teljesen bőrszínű.
Itt láthatjátok kétféle megvilágítással:



És akkor jöjjön a feketeleves:
Először is, borzalmas a fedése. Többször át kell satírozni vele a számat, hogy elérjem a megfelelő színt, és nagyon belemegy az ajkaim ráncaiba, mint ahogy azt a képen is láthatjátok. Valószínűleg nem tesz túl jót neki, hogy száraz a szám, de nem tudok vele mit csinálni, nekem MINDIG száraz a szám, bármit kenek vagy nem kenek rá. Eddig ez más rúzsoknál nem jelentett ekkora problémát, és a képen még nem is a legrosszabb állapotban van a szám, sőt.
Másodszorra említeném a tartósságot, ami ez esetben a nullával egyenlő, ezért egy hatalmas fekete pont jár tőlem.
És végül, erős púderes illata van, amit valószínűleg sokan szeretnek, de szerintem borzalmas.

Összességében nem túl nagy szám ez a rúzs, kivéve, hogy tényleg mesés színe van, de ez nálam korántsem elég az üdvösséghez. Tipikusan "egynek jó lesz"-féle rúzs, biztosan fogom néha használni, de tuti, hogy nem vásárolnám újra.

Nektek van NYX rúzsotok? Mi a véleményetek róla?

2 megjegyzés: