2012. május 22., kedd

Haul - Május

Ma hozni akartam nektek a trendsorozat harmadik részét, de ez az időjárás teljesen fényképezésre alkalmatlanná teszi a fényviszonyokat, úgyhogy inkább megmutatom nektek, miket is szereztem be a legutóbbi haul poszt óta, ugyanis ezeket a képeket már múltkor elkészítettem, és egyébként sem szándékozom már semmit venni ebben a hónapban. Láthattok néhány ismerős darabot is esetleg, amiket már más bejegyzésekhez használtam :)


A kedvencemmel kezdem a sort, ami egyértelműen a hónap fogása volt számomra: gyönyörű bordó lakk Zara Woman platform magassarkú, amit Vaterán vásároltam új állapotban 2600 Ft + postaköltségért.
[Egy újabb cipő, ajjajjjj...]



Bár nagyon szeretem a mindenféle szépséges bizsuékszereket, nyakláncom nincs túl sok, inkább a fülbevalókat gyűjtöttem. Most viszont igyekszem különlegesebb nyakláncokra is vadászni. Erre a darabra a piacon találtam rá, a turkálós résznél, és 200 Ft-ot fizettem érte.



Erre a virágos hosszított pólóra az egyik turis látogatásom során akadtam rá, és egyből beleszerettem. Nagyon tetszik benne, hogy hosszított, és egyébként sincs túl sok ilyen fazonú felsőm. Xdye márkájú, 1490 Ft-ba került.



Még egy olyan darab, ami eddig még nem nagyon volt, ugyanis nem igazán szeretem a fehér színt, főleg nem pólóban. Ez viszont nagyon megtetszett, elsősorban a mintája miatt, és úgy gondoltam, egy fehér pólót nyárra biztos, hogy nem árthat beszerezni. Nem is túl feszülős fazon, ami még egy pozitívum számomra. Talán még jobban tetszene a hátulján lévő kivágás nélkül, de így is megteszi :) Turis, Dorothy Perkins márkájú, 1190 Ft volt.



Ez az ultratüllös keki színű River Island szoknya az, amit nem vagyok biztos benne, hogy érdemes volt elhoznom. Ott és akkor imádtam, igazából még most is imádom, de tisztában vagyok vele, hogy egy abszolút hordhatatlan, praktikátlan, kihasználhatatlan darab. Mindegy, azért majd ha lesz hozzá bátorságom, teszek vele egy próbát (és talán meg is mutatom nektek :)), és végülis az ára sem volt vészes, 1490 Ft-ot fizettem érte.




A NYX Lip Smacking rúzs Honey árnyalatát szintén a Vaterán vásároltam, 1115 Ft-ért szállítással együtt. Vele még egyelőre a barátkozós fázisban vagyunk, de mindenképpen fogok tesztet hozni róla. 
A körömlakk pedig az Essence Nude Glam kollekció 04-es Iced Latte árnyalata, ami a szokásos 349 Ft-os árért volt kapható. A Café Olé nem éppen az én színemnek bizonyult múltkor, ezért szerettem volna kipróbálni egy másik árnyalatot is a kollekcióból, és azt kell, hogy mondjam, most beletaláltam. Őt is fogjátok majd látni bevetésen :)


Ennyi lett volna az én e havi adagom. A Joy vásárlási lázat idén tavasszal egy az egyben kihagytam, annak ellenére, hogy az újságot megvásároltam. Egyszerűen semmi nem fogott meg annyira, hogy megvegyem, ami pedig mégis, az 20% kedvezménnyel is nevetségesen drága lett volna, úgyhogy úgy döntöttem, inkább a turit célzom meg, amit szerintem jól tettem :))


Nektek hogy tetszenek? Ti mit vettetek mostanában?

10 megjegyzés:

  1. A szoknyában is van fantázia,talán valami egyszínű,de élénk pólóval és platform cipővel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fantázia bőven van benne, én is elképzeltem már millió összeállításban, csak nem tudom, hogy bevállalnám-e. :))

      Törlés
  2. Az a szoknya...:O Az valami gyönyörűség!!!! :) Ha még sem kell, én vevő vagyok rá ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, mindenképp kell :)) Na, de azért örülök, hogy ilyen jó a fogadtatása :))

      Törlés
  3. Nagyon szuper a szoknya, de a cipő még jobban tetszik. Mostanában nagyon szeretem a bordót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én is pontosan így vagyok a bordóval, régen meg hallani sem akartam róla.

      Törlés
  4. Szerintem is szuper a szoknya! :) Szóval hajrá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jó, örülök, hogy tetszik nektek :))

      Törlés
  5. A turis cuccok szuperek, az a virágos felső... *.* A szoknyát pedig hordd bátran, klasszul néz ki :)

    VálaszTörlés