2012. július 30., hétfő

Napi köröm - Cupcake

Felfedezőutam Körömlakkországban tovább folytatódik, ezúttal az Orly Cupcake elnevezésű lakkját szeretném bemutatni nektek, kiegészítve néhány tapasztalattal a brands.hu oldallal kapcsolatban.


Nagyjából 2 hónapja a barátom egy pólót vásárolt a brands.hu oldalon, és mivel akkor éppen akcióban voltak az Orly lakkok is, azt mondta, válasszak egyet magamnak. Így került hozzám ez a kis szépség, az akció keretében 835 Ft-ba került. A csomagot én vettem át, gondosan bebugyolálva, dobozban, ajándék tollal, prospektusokkal, tehát a legnagyobb rendben, azonban nem voltam mindennel ilyen elégedett az oldal kapcsán. Kezdeném azzal, hogy csak egy szállítási lehetőség áll a rendelkezésünkre, mégpedig a futárszolgálat utánvétellel, ami igen borsos 1500 Ft-ba kerül. Ezen kívül, a csomagra az ígért 10-15 nap helyett 5 és fél hetet(!) vártunk, ami szerintem nevetséges, mivel ennyi idő alatt a világ bármely szegletéből ideküldettem volna akármit. Minden bizonnyal meggondolnám, hogy mégegyszer rendelésre adjam-e a fejem.


De most inkább ugorjunk a poszt főszereplőjére, a szépséges Cupcake lakkra. Igazi óriásbébi a maga 18 ml-es kiszerelésével, a kupakja pedig gumiból készült. Az üvegen olvasható leírás magasfényű lakkot ígér, ami természetes gyöngykivonatot tartalmaz. A napfényben készült képen látszik, hogy a legesleggyönyörűbb babarózsaszín, amit csak el tudok képzelni, ez pedig kárpótol minden nehézségért. Igen, nehézségek akadnak vele bőven, ugyanis a szép fedéshez 3 réteget kell felkenni belőle. Ez alapvetően még nem is lenne probléma, az viszont már annál inkább, hogy a lakk borzasztóan nehezen szárad. Minden fajta túlzás nélkül kijelenthetem, hogy ez a leglassabban száradó lakkom az összes közül. 
A pozitívumok közé sorolnám még, hogy a lakk nagyon tartós, és bizonyos mértékig ütésálló is. 
Összességében tényleg egy nagyon jó minőségű lakkról beszélhetünk, ám ha a teljes árát (1950 Ft) kiadtam volna érte, akkor most csalódott lennék. Sajnálom, de ennyi pénzért szerintem már azokra is gondolhatnának, akik hozzám hasonlóan szörnyen türelmetlenek :)
(A Basket Case árnyalatra azonban még fáj a fogam, lehetséges, hogy egyszer még félreteszem a sérelmeimet, és megszerzem :))

Nektek van Orly körömlakkotok? Mi a véleményetek róla?


2 megjegyzés:

  1. Nekem eddig csak egy Orly lakkom van, az sajni elégé halványka őt is 3rétegbe kell felkenni. Viszont az enyém hihetetlenül gyorsan szárad. Nagyon cuki színe van, cupcake :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh, jó neked, az enyém egy örökkévalóság :D

      Törlés