2012. július 31., kedd

Teszt - Catrice Bohemia Be Indiglow! szemhéjpúder

Ebben a posztban a Laruska Bee nyereményjátékán nyert Catrice mono szemhéjpúderemet szeretném bemutatni nektek, miután a szájfényt már láthattátok ebben a posztban.


Róla lenne szó, a hátulján olvasható, hogy a limitált Bohemia kollekció tagja, az árnyalat elnevezése pedig Be Indiglow! A képeken láthatjátok, hogy egy gyönyörű középkék színű szemhéjpúderről beszélünk.


Így mutat a kezemen, a pacát applikátorral készítettem. A pigmentáltsága szerintem elég jó, a festék állaga krémesebb, jól tapad, egy kicsit viszont porzik.

Amikor megérkezett, természetesen azonnal rávetettem magam, mindenképpen szerettem volna egy sminket készíteni vele. Hamar rájöttem, hogy ez a kék önmagában nekem nagyon nem fekszik, tehát olyan sminkben gondolkodtam, amivel egy kicsit természetesebbé tudom tenni. Így jött az ötlet, hogy bronz színnel mélyítsem (Lovely Disco paletta), íme az eredmény:


Egyszerűen imádom! Kellőképpen erős a smink, de egyáltalán nem hivalkodó. Egyértelműen látszik a kék, és szerintem elég jó párost alkotnak a bronz színnel. Hozzá kell tennem, hogy mindenféle alap nélkül készült a szemsmink, és így sincs panaszom a tartósságára. Nagyon megszerettem magamon ezeket a színeket együtt, biztos, hogy nagy kedvencem lesz ez a smink a későbbiekben is.

Nektek hogy tetszik a kék és a bronz együtt? Próbáltátok már?

2 megjegyzés: