2012. október 29., hétfő

DIY Inspirations - Ékszerek

Mindig irigykedve nézegettem a különböző blogokon a sok-sok DIY bejegyzést, hogy milyen szépeket alkotnak a lányok. Hogy őszinte legyek, én már jó pár éve nem próbálkoztam ilyesmivel, nem is tudom, hogy miért. Talán mert időm nincs rá, vagy alapanyagom nincs hozzá, vagy mert félek, hogy nem lesz jó és hiába dolgoztam vele. Lényeg, hogy mindig volt valami kifogás.
Azonban mostanra már rengeteg inspirációs kép gyűlt össze a gépemen, úgy érzem, itt az ideje megpróbálkoznom valamelyikkel. Most megmutatom nektek a kedvenceimet, ékszer témában.
Sajnos forrást nem mindenhol tudok megjelölni, régóta el vannak már mentve a gépen.


Amik talán a legjobban tetszenek, azok az ilyesmi, vastag, fonott nyakláncok. Ezt én inkább krémszínben tudnám elképzelni, csodás téli kiegészítő lenne. Láttam már ugyanezt a fazont gyöngysorokból összefonva is, az is nagyon szuper.



A másik, ami igencsak megdobogtatja a szívemet, azok a csipkecsodák. Ha jobban meggondolom, túl sok csipkés függönyünk van itthon, biztosan találnék köztük feláldozhatót :D


Fogalmam sincs, milyen karikákra van rátekerve hímzőfonal, de zseniális, és biztosan találnék itthon a célra megfelelő apróságokat.


Erre emlékszem, Bikiráéknál volt egy bejegyzés papír ékszerekről, azóta nem hagy nyugodni a gondolat. Nem tudom, mennyire lehet tartós, de kétségtelen, hogy gyönyörűek.


Ha jól gondolom, szürke pólóból kivágott csíkokból van összeállítva ez a nyaklánc, de persze bármilyen színnel elkészíthető.


Gyöngyök biztosítótűkre fűzre, majd azok egy nyakláncra. Színes, feltűnő, és saját készítésű: tökéletes. Itt megtaláljátok az elkészítési útmutatót.

Természetesen, ha lesz valami eredménye a lelkesedésemnek, azt is megmutatom majd nektek :)

Ti szoktatok magatoknak ékszereket készíteni?

9 megjegyzés:

  1. Én szinte csak azt szoktam. =) Anyukám azt szoktam mondani, hogy ez már betegség, amennyi ékszerem nekem van, de egyszerűen sosem elég belőlük... :D
    A pólós nyaklánccal már régóta szemezek, eddig még nem jutottam el a magvalósításig, jó pólót kellene hozzá szerezni olcsón egy turiban.

    VálaszTörlés
  2. wow a csipkések nagyon szépek :3

    VálaszTörlés
  3. Most én is a pólóson agyalok,honnan legyen jó és olcsó alapanyagom... :)

    VálaszTörlés
  4. Az első kettő nagyon tetszik! :) Én régebben sok ékszert készítettem magamnak, főleg karkötőket és fülbevalókat, de mostanában sajna nincs rá elég időm..

    VálaszTörlés
  5. Nekem is a pólós tetszik, meg a kék karikás, amihez hasonlót most gyártok, illetve egyelőre csak kísérletezgetek vele...

    VálaszTörlés