2012. október 31., szerda

Halloween Challenge Oct 31 - Tetszőleges halloweeni manikűr

Elérkezett ez is, a Halloween Nail Art Challenge (és egyeben október) utolsó napja. Csak azt tudom elmondani, mint a többi résztvevő, nagyon élveztem a kihívást, örülök, hogy részese lehettem, köszönöm a szervezőknek a lebonyolítást! És igen, sajnálom, hogy már vége is.
Az utolsó napra nem volt semmilyen kikötés, vagy a kedvenc halloweeni manikűrünket késztettük el újra, vagy egyéb tetszőlegesen választottat. Én az utóbbi lehetőséggel élve elkészítettem azt a manit, ami már az első halloweeni inspirációgyűjtés óta piszkálta a fantáziámat:


Véreres szemek háhá :D És most még éppen sikerült beleférnem a fényképezésre alkalmas időbe. Többé-kevésbé elégedett vagyok az eredménnyel, bár a szembogarakat csinálhattam volna egy kicsit nagyobbra, az ereket pedig vékonyabbra (előbbi teljes egészében az ügyetlenségemnek tudható be, utóbbi részben a nem túl jó ecset miatt sikerült így).
Alapként a Maybelline French White-ot használtam (aminek a tartalma igencsak megcsappant a kihívás alatt :)), a szemecskékhez a Catrice Blue Cura Ciao-t és az Essence Black Is Back-et egy pontozó segítségével, az ereket pedig Kallos Love piros díszítőlakkal festettem rá.
Ha esetleg lemaradtatok valamelyik szörnyes-rémes-hallowenos manikűrömről, és szeretnétek megnézni, itt, vagy az oldalsávban a 'halloween nail art challenge' címkére kattintva megtehetitek.

Szerettétek ezt a kihívást? Melyik manikűröm tetszett a legjobban?

16 megjegyzés:

  1. Nekem bejön, nagyon hasonlít egy véres szemgolyóra! :P

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól sikerült, és szuper most a körömformád! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Megreszelgettem, nekem is tetszett az eredménye, de nem gondoltam volna, hogy ilyen látványos :))

      Törlés
  3. Hű, nagyon különleges és ötletes! :)

    VálaszTörlés
  4. Jé! Ezt a manit én is elkészítettem az idén! :D Szerintem ugyanaz volt az inspirációs képünk. :D
    Amúgy jó lett a tiéd is! :) Itt az én verzióm:
    http://vaniliamamor.blogspot.ro/2012/11/week-44-of-52-halloween-mani.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, nem is láttam, pedig mindig körülnézegetek nálad, ezek szerint nem elég alaposan. A tiéd jobban tetszik, mert azon nagyobbak a szemek, de azért köszi :)

      Törlés