2012. október 7., vasárnap

Halloween Challenge Oct 7 - Pókháló

Nagyon hamar megy az idő, már el is érkezett október hetedik, illetve a halloweeni körmös kihívás harmadik napja. Ezúttal pókhálós körmöket alkotott a csapat.
Mint mindig, most is rágugliztam néhány inspirációs képre, és tényként kell megállapítanom, hogy ha beírod a keresőbe, hogy 'net nail art', akkor a találatok nagy része pókemberes manikűröket ábrázol :D Valószínűleg ez beszivárgott a tudatalattimba, és ennek hatására jelent meg a piros szín a mostani alkotásomban:


A gyűrűsujjamra a Catrice Bohemia TE Looking Sunkissed lakkot használtam alapnak, a többin pedig az Essence Galactic Blacket, mindkettőt 2-2 rétegben. A pókhálóhoz az Essence Nail Art Silver Surfer díszítőlakkot használtam. Mivel nagyon megtetszett az elkészült mű, rápingáltam a jobb kezemre is, rákentem az Essence BTGN fedőlakkot, és 4 egész napig megtartottam. (Megjegyzem, addig nagyon tetszett, míg ma meg nem láttam a többiek munkáit, AWH :))

Viselnétek pókhálócskákat a körmeiteken? :)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, és ötletes, hogy a gyűrűsujjad piros lett :]

    VálaszTörlés
  2. Húú nagyon jó lett! A tiéd a kedvencem *-*

    VálaszTörlés
  3. Wow! Nagyon szuper és vagány!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm mindegyőtöknek :))

    VálaszTörlés
  5. nagyon jól néz ki! Szép színe van az ezüst lakkodnak, és jól mutat a feketés és a piroson is. Sőt, én nagyon szeretem a piros ujjadon! *.*

    VálaszTörlés