2012. október 3., szerda

Kedvencek - Szeptember

Nem tudom, nálatok mi a helyzet, de az az igazság, hogy szeptemberben nem sok minden történt velem, persze azon kívül amit mindenki tud, hogy elkezdődött a suli, én meg nem tudom egyszerűen utolérni magam.

A termékek, amiket a legtöbbször használtam, tükrözik a vénasszonyok nyarának hangulatát. A természetben a sok-sok napsütés volt a jellemző, a a sminkemben pedig a kellemes, meleg árnyalatok uralkodtak.


A szemsminkemnél legtöbbször az Avon Striped Camouflage négyes szemhéjpalettát használtam, igazából nem túl pigmentáltak a színei, de egyszerűek és szépek, ami suliba nekem pont elég. Ha néha-néha rúzs után nyúltam, az szinte mindig a NYX Honey volt. A múltkor írtam, hogy nem volt már az Essence Miami Roller Girl pirosítóból. Nem is, de aztán ismét full feltöltötték az állványt, én pedig lecsaptam a kicsikére, és azóta is imádom. Bár egy kicsit nyárias szerintem, a szeptemberhez még illett. Teszt várható róla!
Sajnos(?) a lakkszerelmem továbbra sem lankad, legújabb fő-fő alanya a NYC Manhattan. Beleestem, és nem tudok kiesni belőle, annyira tuti. Még őt sem mutattam nektek, de elő fog kerülni ígérem. Nagyon a szívemhez nőtt a Catrice Bohemia Looking Sunkissed is, ami még egészen új szerzemény, természetesen az akciós kosárból, és az Essence Do You Speak Love? is többször a körmeimre került, bár utóbbi inkább csak a csodás szín miatt. Ezúttal is a kedvenceim közé került egy kiegészítő is, a nagyon színes Bijou Brigitte fülbevaló, amivel még nyáron baleset történt, de most anyuval megműtöttük, így ismét fel tudtam fedezni magamnak. :)

És amiket a legtöbbször hallgattam, mindenféle ok nélkül, csak mert olyan kedvem volt:



Hát ennyi lenne, uncsi volt ez a hónap, nem szeretem a szeptembert :(

Nálatok hogy telt?

8 megjegyzés:

  1. Az a fülbevaló nagyon jó! =) És a lila lakk is nagyon tetszik. =)

    VálaszTörlés
  2. a miami roller girl pirosítót hiába kerestem bárhol, nem találtam :( úgyhogy most irigykedem
    http://sparklingfashiondisaster.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg a Cherry Blossomot szeretném, annyi mindenkinél látom, de nálunk meg az nincs sajnos :(

      Törlés
  3. NYX-em még nincs, de tervezem a beszerzését valamikor :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem annyira nagy szám szerintem, de a színe atom :)

      Törlés