2012. október 17., szerda

Maxnina.com webshop

Több bloggerinánál olvastam már a maxnina.com webáruház által kínált lehetőségről, miszerint ha kiteszem a bannerjüket, és írok róluk egy rövid cikket, és nekik is tetszik a jelentkezésem, választhatok egy ékszert. Mivel én még soha nem próbálkoztam ilyesmivel, sem a bizonyos másik webshopnál, sem máshol, ezért úgy gondoltam, én is teszek egy próbát, veszteni valóm nincs.
Először természetesen az ékszereknél nézetem körül, azon belül is a nyakláncok háza táján, mert most azokra vagyok rákattanva. Itt már csak egyetlen egy dolog miatt aggódom: 2, azaz kettő darab is első látásra szerelem, és fogalmam sincs, melyiket választanám, ha esetleg bekerülnék a szerencsések közé.
Ő az első, nagyon nagyon tetszik:

Ő pedig a második, egy cuki gallér-nyaklánc, amit ugyan kevésbé tudok elképzelni magamon, ettől függetlenül nem kevésbé tetszik:

Megnéztem természetesen a ruhákat is, a választék hatalmas és csudiszép, de az én méreteimmel sajnos nem játszik. Aki viszont szép vékonyka, mindenképpen nézzen be, szerintem az árak is egész jók.
Egy kis ízelítő, az őszre-télre hangolódva:


Tündéri rénszarvasos meleg pulcsi, bővebben róla itt.


Military blézer, alig 13 dollárért.


Bőrbetétes ruha. Zseniális, és még 11 dollárba sem kerül.

És amivel még engem totálisan levettek a lábamról: óriási esküvői részleg, hagyományos és extrém, mini és maxi, kismama és plus size menyasszonyi ruhákkal, kiegészítőkkel, mindennel. Már csak nézni is öröm. Emellett rengeteg alkalmi ruha is megtalálható a kínálatban.

Ha feltétlenül a már említett másik webáruházzal szeretném összehasonlítani, akkor negatívum, hogy a Maxninánál kell szállítási költséget fizetnünk, az árai viszont sokkal kedvezőbbek, bár az ebayhez képest még mindig drága, ez tény. 
Nem hiszem, hogy magamtól rendelnék innen, ruhát már csak a méretprobléma miatt sem, de ha esetleg kapok ékszert, mindenképpen beszámolok majd róla nektek.

4 megjegyzés:

  1. Jó tudni, h a szállítást ki kell fizetni... Így viszont akkor nálam asszem nem aktuális :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ajándék ékszerért nekünk elvileg nem. Én legalábbis biztosan nem fizetem ki :)

      Törlés
  2. Wow, de jó cuccaik vannak! A blézer, a ruha és a kardigán is tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon jók a cuccaik, de a ruhák méretezésétől egy kicsit félnék.

      Törlés