2012. április 30., hétfő

Haul - Április

Igaz, hogy ebben a hónapban már írtam egy haul bejegyzést, de most is szeretném nektek megmutatni, hogy miket szereztem be azóta. Egyébként összességében nem volt éppen pénztárcakímélő ez a hónap, nem is emlékszem, hogy utoljára mikor vettem ennyi mindent. Az vigasztal, hogy többnyire olyan dolgokat vettem, amikre szükségem volt, és nem volt még belőlük hasonlóm sem :)Az már egyszer biztos, hogy soha, de soha többé nem megyek vásárolni, főleg nem turizni képzeletbeli "amit nem akarok venni"-listával. Ugyanis ennek az élén most éppen a cipő állt, mégis ezzel a gyönyörű szandival sétáltam ki az üzletből. A mellette szóló érvek ezek voltak: nincsen még ilyen egyszerű, de szép fekete szandim, és nem mellesleg amikor felpróbáltam, fájdalmasan szépen mutatott a lábamon :) Remélem, hosszabb távon sem lesz nagyon kényelmetlen. Chinese Laundry a márkája, 2490 Ft-ért jutottam hozzá.


Ismét egy alapdarab következik, egy egyszerű fekete ing, amit a C&A-ban vásároltam, 2790 Ft-ért.
Jó néhány új lakkot is beszereztem a múltkori bejegyzés óta.
Balról jobbra:
Max Factor Nailfinity 731 - Redly Nightshade, 1100 Ft
Rimmel I <3 Fruities 058 - Lemon Drop, 350 Ft
Rimmel 60 Seconds 415 - Instyle Coral, 500 Ft
Miss Sporty - nem találtam rajta semmi számot, barátnőmtől kaptam
Essence 85 - Galactic Black, szintén a barátnőmtől
Essence 08 - Ultimate Pink, 350 FtEzt a kis cuki hajpántot is a barátnőmtől kaptam, egyébként Bijou Brigitte üzletben vette.És végül a kedvencem, a szürke táska, amit olyan régóta sóvárogva néztem a Deichmannban, de mindig pont másra kellett a pénz. A barátom viszont meglepett vele, névnapom alkalmából <3 Annyira gyönyörű, és úgy szerettem volna már egy szürke táskát :)

Ennyi lett volna erre a hónapra, és már beterveztem néhány dolgot a következőre is (ajjajj). 

Nektek hogy tetszenek? Ti miket vettetek mostanában?

4 megjegyzés:

 1. nem mutatja a képeket,pedig kíváncsi lennék,mert jól hangzanak :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Komolyan? :( Nekem mutatja, de akkor majd holnap ha otthon leszek, megpróbálom újra feltölteni őket :(

   Törlés
  2. csak a fekete blúz képét,a többit nem :( e-mailes csatolmányféle linkeket társít a képekhez, az elsőhöz pl ezt: "https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=338ebb9f64&view=att&th=136fa02d9a22bd2b&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_h1kxsxsp0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_-IabV4DHyCvASu4jZYWFd&sadet=1335723409749&sads=Ik_jag-g77RYiyWlELGNPQ39BrQ&sadssc=1" :S

   Törlés
  3. Köszönöm, hogy szóltál :) Feltöltöttem újra őket, remélem most már jól :)

   Törlés