2012. július 18., szerda

Haul - Siralmas leárazások

Utoljára több, mint egy hónappal ezelőtt írtam haul posztot, és azóta nem is vettem sok mindent. Ennek egyrészt örülök, mert legalább nem költöttem sokat, másrészt el vagyok keseredve. Először is, emlékeztek még a júliusi kívánságlistámra? Nos, a Tescoban sem a szandinak, sem a fürdőruhának sem volt hűlt helye sem, ami baj, mert mindkettőre nagyon szükségem lenne. Az Essence Ready for Boarding paletta pedig egyáltalán nem tetszik élőben, 999 Ft-ot legalábbis egyáltalán nem ér meg szerintem. Továbbá, nem emlékszem, hogy valaha ilyen pocsék lett volna a választék a leárazásokon, mint most.
Na de lássuk, végül miket vettem meg:


Természetesen én is belevetettem magam a Háda-féle 50%-os leárazásba, de végül csak ez az F&F ingruha tetszett meg igazán, amiért 895 Ft-ot fizettem.


Ezt a cuki zöld felsőt 800 Ft-ért vásároltam az Orsay-ban, ennyiért természetesen nem hagyhattam ott. Élőben egyébként sokkal élénkebb zöld.


Barna virágos papucs a Deichmannból, ugyan nem leárazva, de csak 2990 Ft-ért.


És végül persze az elmaradhatatlan lakkok :) Az Orly Cupcake a barátom brands.hu-s rendelésével érkezett, de erről majd még később lesz szó :) Az Essence Ready for Boarding Via Airmail-jét már láthattátok, itt, ahogy az Avon Perfectly Flesh-t is bemutattam már itt, amit egyébként Katy játékán nyertem. A Moyra 64-esről pedig szintén érkezik majd körmös bejegyzés, csak olyan béna voltam, hogy elfelejtettem fehér lakkot venni alá, úgyhogy azt majd a következő körben.

Ennyi lett volna nálam az egy hónap termése, ti miket vettetek mostanában?

6 megjegyzés:

  1. A lakkok *-* nekem is kellene már pár új szépséges lakk :$

    VálaszTörlés
  2. Mért kell alá fehér lakk? még jobban látszik úgy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ha fehér lakkra kened a neont (bármilyen neon lakkot), akkor sokkal intenzívebb lesz a szín, meg ez önmagában nem fed olyan jól, például látszanak a körömvégek alatta. :))

      Törlés
  3. Hú, én semmit nem vettem, nem állok valami jól anyagilag :-( De amiket láttam leárazást, én sem lennék elégedett... A kockás ruha aranyos!
    Most nálam is nyereményjáték van, ha érdekel :-)
    http://boglarkastyle.blogspot.hu/2012/07/nyeremenyjatek-blogon-nyerj-lilart.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Borzalmasak a leárazások, ami tetszik abból vagy még véletlenül sincs a méretemben, vagy még akciósan is nevetségesen drága...
      Igen, láttam nálad a nyereményjátékot, és mindenképpen be fogok nevezni! :))

      Törlés