2012. július 3., kedd

Kedvencek - Június

Eltelt egy újabb hónap, tehát immár másodjára megmutatom nektek a múlt havi kedvenceimet.


Mivel a hónap nagy részében igencsak meleg volt, természetesen én sem sminkeltem túl sokat.

 A június második felét pedig a Földhivatalban töltöttem a kötelező szakmai gyakorlatom végett, ami még ezen a héten is tart, viszont jövőhéten már nekem is elkezdődik az igazi nyár :) Mivel reggelente korán kelek, és szokás szerint mindig kapkodok, arra abszolút nincs időm, hogy egy esetleges balul sikerült sminket korrigáljak. Csak egy kis fényvédős alapozót, nude szemhéjfestéket, és szempillaspirált használok, kiegészítve az Avon pirosító gyöngyeivel, amiket egyszerűen imádok! Halvány rózsaszín, selymes fényű pírt ad az arcnak, és ha véletlenül egy leheletnyivel többet használunk belőle a kelleténél, akkor sem tűnik túlzásnak, lehetetlen vele elrontani a sminket.

 Míg a makeupot tekintve a semleges színeket preferáltam az irodában, a körmeim esetében ez egyáltalán nem így történt. A két kedvenc lakkomnak az Essence 39-es Lime Up!-ot (élesben itt láthattátok) és a Wet 'n' Wild 499-es Ms. Thang/Madame Thang elnevezésű pinkes-fuksziás színű lakkot választottam. A fülemben legszívesebben a C&A-s nagy fa fülbevalómat viseltem.

Három új szerzemény is helyet kapott a kedvencek között, ezek valószínűleg nem csak egy hónapra, hanem örökre a szívembe vésték magukat. Miután Essence Vampire's Love kollekció egyes darabjainak beszerzését röpke fél évvel az aktualitás után megejtettem, amiről már itt is írtam, a vérvörös 02-es True Love árnyalatú ajakszínezőt rögtön be is vetettem az unokatesóm ballagásán. Elmozdíthatatlan volt egész este és meseszép színű, abszolút LOOOVE! A palettát Vaterán vásároltam, érintetlen állapotban, azóta kísérletezgetek vele, megunhatatlan. Az Alverde Glamour Color arany színű spirál is egy nagyon tuti befektetés volt, tesztet találtok róla itt.

A hónap - mint a legtöbbeknél - nálunk is a foci EB jegyében telt, így a havi kedvenc zene stílszerűen nem is lehetne más, mint a sportesemény hivatalos dala :)


A végeredménytől természetesen nem voltam elragadtatva, sőt, miután kiesett a dédelgetett csapatom, olyannyira elszomorodtam, hogy nagy dacosan nem néztem meg a döntőt. Egyébként írtam egy bejegyzést, egy "kicsit" más szemszögből az EB-ről, amit igen vegyes érzelmekkel fogadtatok, ami a legkevésbé sem probléma, hiszen kevés ennél szubjektívebb téma létezik :))

Köszönöm nektek, kedves olvasóim, hogy júniusban is szorgosan olvastatok, kommenteltetek nekem, és persze szaporodtatok is!

Nálatok hogyan telt a június?

12 megjegyzés:

  1. Nekem valahogy olyan hülyén áll a V.L. ajakszínező :S

    VálaszTörlés
  2. Díjat kaptál tőlem: http://bellalabeauty.blogspot.hu/2012/07/ismet-dijat-kaptam.html#more

    VálaszTörlés
  3. Kaptál tőlem egy dijat : http://csipkelany.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó a C&A-s fülbevaló!

    VálaszTörlés
  5. Végre valaki, aki rajtam kívül szereti a VL palettát. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem szuper, a világoskék a kedvencem belőle :)

      Törlés
    2. Valahogy úgy látom, hogy az Essence-palettákat sikk utálni. :-)

      Törlés
    3. Lehet, bár nekem csak ez az egy van, de ezt nagyon megszerettem :)

      Törlés