2012. július 17., kedd

Napi köröm - Via Airmail!


A wishlist bejegyzésemben írtam, hogy nagyon tetszik az Essence Ready for Boarding trendkiadásának a palettája, ám amikor közelebbről is szemügyre vettem a kollekciót, sajnos változott a véleményem, élőben már korántsem tetszett annyira. Egy lakkot viszont elhoztam, méghozzá a 04-es Via Airmail! névre hallgatót. (Régen volt haul poszt... Holnap jön! :)) 
Azért ezt a színt választottam, mert nem volt még kimondottan kék körömlakkom, és szerintem ennek nagyon különleges színe van, enyhén lilás beütésű. Nos, a szín csodálatosan szép, ezen kívül viszont nem sok jót tudok mondani sajnos. Az állaga valamivel sűrűbb, mint az Essence lakkoknak általában, emiatt persze nehezebben is szárad meg. A megszáradt lakk felszíne nem egyenletes, pici buborékok jelentek meg rajta, és a lakk ecsetét is az átlagosnál nehezebben kezelhetőnek találom. Ez eddig még nem is lenne túl nagy probléma, viszont a tartósságot nézve borzalmasan teljesít ez a termék, mondom ezt én úgy, hogy elég gyakran váltogatom a körmöm színét. Ma délután kentem fel a lakkot, most, így este negyed tizenegy körül már kopások látszanak a körömvégeken, pedig a DVD nézésen kívül nem sok mindent csináltam a délután folyamán.
Összességében tehát én nem tartom túl jó vételnek ezt a lakkot, a gyönyörű szín ellenére sem. Én a Rossmannban vásároltam 449 Ft-ért, és bár többért nem vettem volna meg, szerintem még ennyit sem ér meg.

Ti vettetek valamit ebből a trendkiadásból? Meg vagytok vele elégedve?

6 megjegyzés:

  1. Szuper színe van ennek a lakknak!Az üzletben valahogy fel sem tűnt,de befogom szerezni,nagyon megtetszett:))

    VálaszTörlés
  2. Én is épp a héten szereztem be. :-) Annyira szép kékeslila vagy liláskék! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye hogy nem lehet eldönteni? :)) Nagyon különleges.

      Törlés
    2. Igen, kíváncsi leszek, hogyan küzdök majd meg vele felkenés szempontjából. :-)

      Törlés