2012. július 27., péntek

Outfit With(out) The Necklace

A bejegyzés címe egy kis magyarázatra szorul: Boglárka blogján nyereményjáték zajlik egy gyönyörű Lilart nyakláncért, aki arra is kíváncsi, mivel viselnénk az ékszert. Nos, íme az én verzióm:


Felső - kínai
Szoknya - Tally Weijl
Szandi - kínai
Táska - C&A
Fülbevaló, karkötő - Avon
Körömlakk - Golden Rose arany

Igen, tudom: az outfit több sebből vérzik. Először is, ordít az arany szandiért, amit hónapok óta hiába keresek mindenhol. Na és persze sokkal jobban mutatna a Lilart nyaklánccal, ha esetleg én nyerném meg :) Úgyhogy szurkoljatok nekem, de jelentkezzetek ti is érte! :)


6 megjegyzés:

  1. Felvéve is szeretném látni :) nagyon tetszik egyébként http://chic-from-thrift.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Na, tök jó, hogy nézek, de nem látok :-) Most vettem észre a kommentedet. Ha engedélyezed, akkor feltöltöm a facebookos mappába, a végén meg az összes beküldött képet a blogra.
    Szerintem nem feltétlenül ordít az arany szandálért, nekem tetszik így az összhatás, a fehér blúz-kék szoknya olyan jó kis friss kombináció :-) Köszi, hogy összeraktad az outfitet!

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok :))

    Nó: Ígérem szeptembertől jönnek ismét a "rendes" outfit bejegyzések, amikor lesz aki lefotózzon :D

    Bog-Bog: Örülök, hogy tetszik, és persze, felrakhatod :) A blúz egyébként homokszínű, ami főleg azért érdekes, mert a képen minden másnak valósághű a színe, csak ez tűnik valamiért fehérnek :D

    VálaszTörlés