2012. július 24., kedd

Teszt - She szájfény

Laruska Bee nyereményjátékán én lettem a szerencsés nyertes, és tegnap meg is érkezett a nyereményem, egy She szájfény és egy Catrice mono szemhéjpúder.

Íme a nyereményem, a képet Laruska Bee-től kölcsönöztem :)

Első körben a szájfényt szeretném egy kicsit közelebbről bemutatni nektek.


Sajnos beazonosításképpen nem tudok más egyebet mondani, minthogy egy She szájfényről van szó, ugyanis hiába forgattam, semmilyen árnyalatazonosítót nem találtam a csomagoláson. Egyébként a csomagolása szögletes, maga a szájfény pedig egy praktikus applikátorral vihető fel az ajkakra.


Az a helyzet, hogy a szájfények és én soha nem voltunk barátok, és valószínűleg nem is leszünk soha. Ennek ellenére természetesen mindig örülök, ha új dolgokat próbálhatok ki. Valahogy nem tetszik a szájfények vizes hatása, és egyáltalán nem is állnak jól, meg utálom, hogy ragacsosak. Ez viszont más, mint a többség, amiket eddig próbáltam. Ez a She szájfény nem vizes hatású, inkább bársonyosnak mondanám. A színe nem sokban különbözik a szám színétől, viszont szépen kiemeli azt. És ami a legjobban tetszik benne: nem ragacsos! Egyáltalán nem, inkább kellemes viseletnek tartom, mintha semmi nem lenne a számon. A tartósságával nincs probléma, evés-ivás nélkül sokáig kibírja, az ivás persze már nem tesz jót neki. 

Úgy gondolom, hogy szeretni fogom ezt a terméket, ha egy kis szolid fényességre vágyom, biztosan érte fogok nyúlni. Innen is köszönöm Laruska Bee-nek, a szemhéjpúdert pedig külön posztban fogom bemutatni.

Nektek hogy tetszik? Szájfényt vagy rúzst használtok szívesebben?


3 megjegyzés:

  1. rúzst én is szívesebben használok, szájfényem csak egy darab van, amit néha-néha tudok használni, de néha azért az is jól jön.:)

    VálaszTörlés
  2. örülök, hogy épségben megérkeztek, és annak is, hogy tetszetősnek találod a szájfényt! :)

    VálaszTörlés