2012. augusztus 6., hétfő

August News

Kis rövidke bejegyzés lesz ez a mostani, de lenne több apró mesélni valóm is :)

Most vettem csak észre, hogy a legutóbbi haul poszttal megvolt a 100. bejegyzésem a blogon, ti pedig már 89-en vagytok itt és egyre csak gyarapodtok. Óriási örömöt jelent ez számomra, nagyon hálás vagyok minden egyes rendszeres és nem rendszeres olvasóért, feliratkozásért és hozzászólásért. Imádlak titeket! :))
Mivel a következő két hétben nem igazán leszek internetközelben, nem fogok tudni válaszolni sem a kommentekre, sem az e-mailekre. Nagyon sok minden összezsúfolódott most, délután indulok a nagymamámhoz, aki sajnos nem él az internet adta páratlan lehetőségekkel, és csütörtökön jövök csak haza, akkor is szinte csak pakolni. Szombat reggel indulunk az unokatesóm esküvőjére, éjjel hazaesünk, vasárnap reggel indulunk nyaralni, 19-én vasárnap hazajövünk, kipakolunk a kocsiból, átöltözünk, indulunk a Tankcsapda koncertre, 20-án pedig előre láthatólag kerti partizunk. A nyaralásra még a laptopomat sem fogom magammal vinni, ilyenkor én szeretek teljesen elszakadni a hétköznapoktól. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a blogot el fogom hanyagolni, ugyanis rengeteget dolgoztam előre, és jó néhány bejegyzést időzítettem. Miután rájöttem, hogy ilyen lehetőség is van. Ha minden jól megy, a héten három új bejegyzéssorozat is indul, remélem tetszeni fognak nektek. Természetesen nagy szeretettel várom az észrevételeiteket, kérdéseiteket, vagy bármit, amit hozzátennétek, amint időm engedi, mindenkinek válaszolni fogok!

További gyönyörű nyarat kívánok mindenkinek, legkésőbb 21-én újra elérhető leszek!

Andi

7 megjegyzés:

  1. Hű, nagyon jól hangzik a következő pár heted! Jó szórakozást és jó pihenést, a világtól való elszakadás szerintem nagyon jó ötlet. Aztán majd vár a kommenttenger. :-)

    VálaszTörlés
  2. Ááá, de jó programjaid lesznek :-) Várjuk az időzített bejegyzéseket! :-)

    VálaszTörlés
  3. Érezd jól magad, aztán csak okosan ám!!! :P

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok, nagyon édesek vagytok :) Végül úgy alakult, hogy csak holnap indulok, de a többi program változatlan :D CRaPTRaSH, még jó, hogy lesz aki vigyáz rám :DD

    VálaszTörlés
  5. Jó pihenést, jó nyaralást, jó esküvőzést, jó koncertezést! Remélem nem hagytam ki semmit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, semmi előre betervezettet nem hagytál ki :D És köszönöm :)

      Törlés