2012. augusztus 28., kedd

Haul - Augusztus

Bevallom, bűnöztem. Ha a múltkori vásárlásom volt az utolsó kör, akkor ez most az utolsó utáni volt :) Ennek ellenére elégedett vagyok az eredménnyel, és (eddig még) nem bántam meg semmit belőle.


Ő volt az, aki miatt egyáltalán elindultam vásárolni, ugyanis az alig több, mint egy hónapja vásárolt papucsom felmondta a szolgálatot, az elejétől kezdve úgy a közepéig levált a talpa. Visszavittem a Deichmannba, a hölgy megnézte, és közölte velem, hogy ez nem garanciális hiba (!!!???), de azért még átnézte. A maradék talpán elöl mindkét darabon ugyanott volt lyukas, erre viszont már azt mondta, hogy gyártási hiba miatt alakult ki, az összeget levásárolhatom, ha szeretném. Így 3000 Ft ráfizetéssel enyém lett ez a cukiság, amit egyébként is meg szerettem volna venni, a kora őszi cipő most már pipa :)


Ha valamit, akkor nyári ruhát már egyáltalán nem akartam venni, ez az Atmosphere darab viszont annyira tökéletes, hogy képtelen voltam otthagyni. 995 Ft-ba került a Háda akció keretein belül.


A lakkok mostanában sosem maradhatnak ki nálam, most felfedeztem, hogy a piacon is árulnak belőlük, illetve egy fodrászkellékeshez is beszabadultam a szokásos Rossmann-körön kívül. NYC 274 Matte Me Crazy (itt már használtam narancs lakk fölé), Moyra 90 és 62, Maybelline Colorama 52 Dark Plum, és Kallos piros díszítő. Ezen kívül vettem egy málnás-limonádés Blistexet is, csak mert már régóta piszkálta a fantáziámat :)


Életemben először kaptam el a 250 Ft-os C&A-féle ékszer leárazást úgy, hogy még voltak JÓ cuccok az állványon. Visszafogtam magam, és csak kettőt választottam, azokba viszont totálisan szerelmes lettem. A fülbevalót úgy március óta nézegettem, de nem, 1990 Ft-ot nem ért meg, 250-et viszont naná! :) A nyakláncra nem volt ráírva az eredeti ár, inkább bele se gondolok. Két tuti ékszer egy ötszázasért, ez teljesen feldobta a napomat :)

Ennyi lett volna, amit vásároltam, 1-2 dolgot viszont kaptam is, ezeket is megmutatom:


Ezt a kis csomagot Laura nyereményjátékán nyertem, és itt is nagyon szépen köszönöm! :)


Ezt a nyakláncot pedig a barátomtól kaptam, a nyaraláson. Szerintem gyönyörű szép, imádom :)

Ti miket szereztetek be mostanában? Vásároltatok még egy-két nyári cuccot, vagy már lázasan készültök az őszre?


10 megjegyzés:

  1. Az a cipő nagyon csecse. :) Én is nemrég vettem egy hasonlót pirosban.

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a cipő, én is ma vettem egyet őszre :) A dark plum lakk nekem is megvan :)
    És még egyszer nagyon szívesen :) Olyan fura így látni őket :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Tudom, nálad láttam először a lakkot, ott jött a kellkellkell-érzés :D

      Törlés
  3. A cipővel már én is szemeztem :)

    VálaszTörlés
  4. A cipő nagyon tetszik! :) Én már tervezem az őszi vásárlást! :)

    VálaszTörlés
  5. Édes a ruha és a 250-es nyaklánc nagyon szuper!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó cuccokat szereztél, főleg a 250ft-os fém nyakláncra vagyok irigy!:)

    http://bizsumania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés