2012. augusztus 8., szerda

Napi köröm - Egy falatnyi Bond, avagy minden kezdet nehéz...

Döntő többségben egyszínű körömfestéseket szoktam nektek mutatni, de néha azért nekem is kedvem támad egy kicsit kreatívkodni. Régóta nagyon tetszett a James Bond-ihlette szmokingos-nyakkendős manikűr, és miután megvettem a Maybelline Colorama French White-ot, és a fekete Aden díszítőlakkot, egyből megpróbálkoztam vele.
Az elkészítéshez óriási segítséget nyújtott Lakkfan Verus step by step-je és hasonló témájú bejegyzése.


Íme az eredmény. Igen, eddig bírtam :S Megcsináltam a gyűrűsujjamra, és már jojóztak a szemeim, és persze lövésem sem volt, hogy a jobb kezemen hogy fogom megcsinálni. Végülis sikerült megismételnem azon is, de tovább már nem bírtam, ha valaki azt mondta volna ott és akkor, hogy csináljam meg a többi körmömre is, valószínűleg fejbe vágtam volna :D Így a többi körmöm egyszerű fehér alapot és fekete végeket kapott. Az eredményt IMÁDOM! Olyan fura, olyan szokatlan, olyan különleges! Nyilván jobban mutatott volna minden körmömön egy kis szmokinggal, de szerintem így sem lett rossz, főleg, hogy ez volt az első ilyen célú próbálkozásom, remélem, legközelebb ügyesebb leszek :)
A lakkokkal kapcsolatban: Nem véletlenül olvashatunk annyi jót a French White-ról, tényleg szuper lakk. Már egy vékony rétegben is(!) szépen fed, én a biztonság kedvéért kettőt kentem fel. Az ecsete is jó, könnyen kezelhető, és hihetetlenül gyorsan megszárad a lakk. Nagyon örülök neki, hogy megvásároltam.
Az Aden 02-es fekete díszítő lakkjáról már sajnos kevesebb jót tudok elmondani. Ami pozitívum, hogy ennek is szuper az ecsete, nagyon nagyon vékony, szépen lehet vele dolgozni, valamint ez a lakk is nagyon gyorsan szárad. Viszont sajnos borzasztóan sűrű, csomókba állt össze már az első használatkor. Öntöttem bele egy kis körömlakklemosót, így tűrhető lett az állaga. Ezen kívül, sajnos egyáltalán nem tartós a lakk: már a felkenés másnapján lepattogzott a körömvégekről (pedig fedőlakkot is használtam), így sajnos meg kellett válnom ettől a manikűrtől.

Nektek hogy tetszik ez a körömfestés? Tudtok esetleg ajánlani valami jó díszítőlakkot?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett így is, hogy nincs minden körmödön Bond, James Bond...:) Én is kipróbálom egyszer, főleg, hogy végre szert tettem egy fehér lakkra :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon jó lett így is, amúgy is mostanában nagy divatnak örvend a gyűrűsujj díszítése! :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem jó lett. =) Én is szemezek vele már egy ideje... :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon édi, úgy bírom ezeket, de eddig nem jutottam még el a megvalósításukhoz :D

    VálaszTörlés
  5. nagyon ügyi vagy,jó lett. egyáltalán nem hiányzik nekem a többi körömre is a szmoking,így sokkal jobb.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is így tetszik, hogy csak a gyűrűsujj az extrább. :-)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen lányok :) <3

    VálaszTörlés
  8. Nekem a gyűrűsujjad nem tetszik, nem bírom annyira a nyakkendős, bajuszos mintákat, :D . De a többi körmöd nagyon bejön*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bajuszosat én se, de ez a nyakkendős nekem bejön :) És kösziii :))

      Törlés