2012. augusztus 11., szombat

Napi köröm - Hupikék

Többen is jeleztétek, hogy kíváncsiak lennétek egy minden szempontból kimerítő tesztre a Moyra lakkokkal kapcsolatban, én pedig természetesen örömmel teljesítettem a kérést. Mivel a 64-es számú neon pink lakkot már itt bemutattam nektek, ezúttal a másik Moyra lakkomra, a 27-es számúra esett a választásom.


Gyönyörű szép színe van, nekem egyből a Hupikék Törpikék jutottak róla eszembe :D Sajnos azonban ezzel a lakkal valamiért korántsem voltam olyan elégedett, mint a pink tesójával. Túlságosan híg, az ecsete pedig túl sok festéket vesz fel, így elég maszatos munka a lakkozás vele. Nem is száradt meg olyan gyorsan, mint a 64-es, bár ez alapvetően nem hiba, mert azért annyira sokat nem kellett rá várni. A képeken két rétegben láthatjátok, így nagyon szép a fedése.
És most jön a feketeleves: Sajnos nem tudok jó hírrel szolgálni azoknak, akik tartós lakkra vágynak. A képet egy nappal a felkenés után készítettem, de ha alaposabban szemügyre veszitek, láthatjátok, hogy a középső ujjam végéről már egy kicsit lepattogott. Harmadnapra már mindegyik körmömön erősen hiányos volt a lakkozás, úgyhogy meg is váltam tőle. Alaplakk és fedőlakk nélkül teszteltem, ezek segítségével valószínűleg tartósabb lett volna.

Nektek hogy tetszik ez a szín? Mennyire tartjátok fontosnak, hogy egy lakk tartós legyen? 

6 megjegyzés:

  1. hú de szép szín :)
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van. Kár, hogy nem tartós :(

    VálaszTörlés
  3. Kár, hogy nem tartós :( . Szép kék, habár nekem túl kék :D szóval magamon nem nagyon tudom elképzelni . :)

    VálaszTörlés
  4. tetszik a színe, a tartóssága pedig nem érdekel, maximum hamar elfogy a lakk, mert sűrűbben lesz használva...:D majd lehet megveszem ezt a Moyrásat én is :)

    VálaszTörlés