2012. augusztus 2., csütörtök

Napi köröm - Nagyon Neon

Még bőven benne vagyunk a nyárban, tehát még igencsak aktuálisak a neon színű körömlakkok. Én ezúttal a Moyra 64-es számú neon pink lakkját szeretném bemutatni nektek.


Sokáig "nem mertem" kipróbálni a Moyra lakkjait, valahogy olyan százforintos boltos márkának tűnt, de egyre több blogon olvastam egyre több jót róluk, és rájöttem, nem lehetek ilyen felületes, ki kell próbálnom ahhoz, hogy véleményt tudjak alkotni.
 Nos, nem bántam meg, ugyanis ez a lakk szuper! Természetesen, mint minden neon lakk alá, ez alá is kell egy alap, és mivel még mindig nem vettem fehér lakkot, az Orly Cupcake-re kentem rá. Hihetetlen könnyen kezelhető a Moyra lakk, nagyon szépen terül, és villámgyorsan megszárad, semmi negatívat nem tudok elmondani róla. Sikerült egy olyan képet készítenem róla, amin látszik, hogy egy valóban vibráló, igazi retinaszomorító neon pink lakkról beszélünk, imádom! Biztos, hogy fogok még vásárolni a Moyra lakkjaiból, abszolút megéri a 390 Ft-os árát.

Nektek van Moyra lakkotok?

12 megjegyzés:

  1. Nagoyn jól áll Neked! Magamon túl erősnek találom őket, ezért „félneont” vettem a múltkor, már nagyon várom a tesztelését. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én tényleg egészen magaménak érzem :)

      Törlés
  2. Szééééép.
    Lehet megint megpróbálkozom a Moyrával... :) Bár,örülnék,ha több napos tesztet csinálnál a kedvemért :))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okés, persze :) Ma megvettem az új tesztalanyt, egy világoskék Moyra lakk lesz, a tesztidőszak pedig hétfőtől fog kezdődni, rendben?

      Törlés
  3. én imádom a Moyra lakkokat :$ nekem a neon narancssárga van meg, de a pinket is hamarosan beszerzem, mert túl szép ahhoz, hogy ne legyen meg :D :$

    VálaszTörlés
  4. Ilyenem nekem is van, és imádom. :)

    VálaszTörlés