2012. augusztus 14., kedd

Napi köröm - X in Lime and Yellow

Egyre inkább kezdek rákapni a különböző technikákkal történő körömdíszítésre. Ez a poszt most egy újabb ilyen próbálkozásról szól, még ha nem is lett tökéletes.


Borzasztóan egyszerű technika, de mégis mutatós. Az Essence Lime Up! lakkját kentem fel két rétegben a körmeimre, ezután celluxból kis csíkokat vágtam, ezekből a csíkokból x-et ragasztottam a körmeimre, majd felkentem a Rimmel Lemon Drop lakkját. Ez utóbbi egy szörnyű döntés volt, nem is értem, mire alapoztam. Legközelebb egy olyan lakkot fogok választani helyette, ami nem ilyen krémes, könnyen szárad, és egy vékony rétegben is viszonylag jól fed. Utolsó lépésként pedig a felső réteg megszáradása után eltávolítottam a ragasztócsíkokat. Természetesen már ezerszer készítettem hasonló mintát a körmeimre, amik mind-mind sokkal szebben sikerültek akkor, mint most, amikor le akartam fényképezni, de azért nem éreztem vállalhatatlannak ezt sem :)

Nektek hogy tetszik? Szoktatok celluxszal mintákat készíteni a körmeitekre?

6 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jóóó lett! :O :)))

    VálaszTörlés
  2. de jól néz ki :D
    http://vogueandlife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. már láttam ezt a készítési technikát,de én még mindig egyszínűre festem a körmeimet,lehetőleg a lábammal egyszínben :)

    VálaszTörlés