2012. augusztus 1., szerda

Kedvencek - Július

A második hónap is eltelt a nyárból, néha igencsak rá kell csodálkoznom, hogy mennyire rohan az idő. Nézzük, mik is voltak a júliusi kedvenceim:


Igazából élveztem ezt a hónapot, még ha sokat is voltam egyedül. Rengeteget pihentem, ami már igencsak rám fért, tobzódtam a színekben, az illatokban, az internet adta lehetőségekben, a nyári gyümölcsökben... És tobzódtam a körömlakkokban is. A hónap színei nálam minden kétséget kizáróan a rózsaszín és a pinkes árnyalatok voltak, így az Avon Perfectly Flesh, az Orly Cupcake, a Catrice Mission Lilac, és a Moyra 64-es is bekerültek a kedvencek közé, utóbbiról még hamarosan jön egy bejegyzés.

Sminkelésnél gyakran vettem igénybe az Avon tigrismintás négyes szemhéjpalettát és a 24k Gold ajakrúzs Golden Peach árnyalatát. Mindegyik ütött-kopott már, de én így is imádom őket, a segítségükkel elkészíthető a számomra tökéletes, naplementét idéző nyári smink. Hozzátenném, hogy a rúzsnak mennyei sárgadinnye illata van :) A C&A fa fülbevalómat pedig még mindig nem tudta semmi kiszorítani a nyeregből, tökéletes kiegészítője a nyári szetteknek.

Az Avon Naturals testpermetekből négy féle illatúval is rendelkezem, nagyon szeretem a forró nyári napokon a frissítő hatásukat. Kedvencem közülük a sárgabarackos, nem volt kérdés, hogy ez is bekerül a havi kedvencek közé.

Évek óta "bevált szisztéma" nálam, hogy a július a pihenése, a semmittevésé, augusztusban viszont teljesen belevetem magam a nyárba, kiélvezem az utolsó percig, és ez most is így lesz. Ettől függetlenül a július sem csak a tétlenkedésről szólt, kerti partiztunk, strandoltunk is egy kicsit, Hooligans koncerten is jártunk, amit imádtam, így a hónap egyik kedvenc zenéjét tőlük választottam:


Régóta imádom a Linkin Parkot, van, hogy napokig csak őket hallgatom. És bizony júliusban sok ilyen nap volt.


Pénteken pedig hivatalosan is megkezdődött az Olimpia, azóta nem is nagyon nézek mást a tévében, és nagyon nagyon szurkolok. Csak ajánlani tudom, hogy nézzétek ti is, mert fantasztikus érzés mikor egy kicsit büszkék lehetünk. Hajrá magyarok!!!

Nálatok hogy telt a július?


6 megjegyzés:

  1. Az Orly Cupcake úúúgy tetszik :]

    VálaszTörlés
  2. Úgy örülök, hogy a Perfectly Flesh-t Te is ennyire szereted. :-)

    VálaszTörlés
  3. A Moyra lakkoknak annyira szép színe van,de nekem soha nem tartós :(

    Én is sokat pihentem,Volt fesztiváloztam és barátnőztem. Az utolsó nálam nagy szó,mert nem egy helyen lakunk legjobb barátosnémmal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én általában egy nap után megunom, úgyhogy erről nem igazán tudok nyilatkozni :)

      Akkor neked is jó hónapod volt, szuper :)

      Törlés