2012. április 17., kedd

Haul - Glamour-napok

Sziasztok!
Mint sokan mások, én is nagyon vártam már a Glamour-napokat, amikor sok-sok szuper cuccot szerezhetünk be az új szezonra, jelentős kedvezményekkel. Nos, természetesen én is elindultam péntek reggel shoppingolni, ám úgy alakult, hogy mindössze egyetlenegy kupont használtam fel. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem sok mindent vettem :)

(Bocsássátok meg nekem kérlek, hogy fényképezés terén nem vagyok egy tehetség)


Az első, és egyben az egyetlen ruhadarab, amit kuponnal vettem, az ez a zöld rövidnadrág. Azt gondolhatjátok, meghazudtolom magam, legalábbis amit ebben a bejegyzésemben írtam, de a kivétel erősíti a szabályt :)) De tényleg, mindenképpen szükségem volt egy rövidnadrágra, különben nem lenne mit felvennem nyáron sátorozáskor, biciklitúrákkor, stb. Mindenképpen egy színesebb darabot szerettem volna, és most nagyon rákattantam a zöld színre. A naci egyre jobban tetszik, és gondolkodom rajta, hogy megvegyem egyéb színekben is :) 3590 helyett 2870 Ft-ért vásároltam a C&A-ban.


Ezt a kék blúz a Tally Weijlban vásároltam, akciósan 2700 Ft-ért. Első látásra beleszerettem, egyszerűen vidám leszek, ha ránézek, a nyarat juttatja eszembe :)


Ez a szintén Tally Weijlból származó felső némileg kakukktojás, ugyanis ezt Vaterán vásároltam, 500 Ft-ért, de ezt is pénteken hoztam el :)

A következő 4 darabot a Háda üzletben vásároltam, mindegyiket új, címkés állapotban:


A kedvencemmel kezdem a turizott holmik sorát, ezzel a New Look tündéri pöttyös nyári ruhával. Imádom a mintákat, különösen a pöttyöket, ezért nagyon boldog voltam, amikor rátaláltam. Tökéletes lesz a nyári melegben :) 2490 Ft-ért vásároltam.


Szintén egy nyári ruha, ami így fényképen leginkább a nagymama szoknyájára emlékeztet, sajnos nem tudtam a fényképezőgéppel ezt a hatást kiküszöbölni. Igazából apró virágmintás, gyönyörű, és pont az a fazon, ami nekem a legjobban áll (legalábbis szerintem). Az egyetlen gondom vele, hogy egy kicsit hosszú, de sebaj, így is jó lesz :) Atmosphere márkájú, 2490 Ft volt.


A következő darab ez a Dorothy Perkins szoknya, amiről szintén csak egy borzalmas képet tudtam készíteni, de felvéve szerintem ez is szuper :) 1790 forintomba került.


A negyedik, egyben utolsó turis darab ez a kis Atmosphere virágmintás, láncos fülű táska, amit fogalmam sincs, hova fogok hordani, de egyszerűen nem tudtam otthagyni, 1490 Ft-ért.


A Bijou Brigitte-be is beugrottam, ide életemben először konkrét céllal: egy pink fülbevalót szerettem volna venni. Mint láthatjátok, ez sikerül, ennek igencsak örülök :) Egyébként a Glamour-napok alkalmából a Plázában több üzletben is 20%-os kedvezmények voltak mindenre, ott is, ahová egyébként nem szólt kupon. Ilyen volt a Bijou Brigitte is. A pink és a kis piros fülbevalót is 630 Ft-ért szerezhettem be, a nagy fa karika színes fonalakkal pedig 1275-ért volt kapható. Egytől-egyik imádom őket.


Betértem a DM-be is, ahol a Glamouros 50% kedvezményes kuponommal vettem egy Maybelline Affinitone 24H alapozót, amiről már bővebben írtam itt. Ezen kívül kettő kézkrémet vettem, a málnásat 499, a másikat pedig 699 Ft-ért. Egyébként is kedvelem a Balea termékeket, de ez a kettő tényleg mesés, hihetetlenül hidratálják még az én végig repedezett kezeimet is, ráadásul az illatuk is nagyon finom.


Az utolsó dolgok amiket vásároltam, ezek az Essence és Aden körömlakkok. Azért vettem ennyit, mert most tört csak rám ez a körömfestési mánia, úgyhogy elég hiányos még a készletem. Az Essence lakkok egyenként 349 Ft-ba kerültek, az Aden pedig 250 Ft volt.
Balról jobbra:
Essence 38 - Choose me!
Essence 46 - Wake up!
Essence 39 - Lime up!
Essence 79 - Viva la green
Essence 86 - A lovely secret
Essence 59 - Black is black
Essence Nude Glam 07 - Café olé
Aden UV sárga körömlakk, ezen nem találtam számot, megnevezést

Hát, azt hiszem elég hosszúra sikeredett ez a bejegyzés, bocsi. :) Ennyi lenne, amiket vásároltam a hétvégén, és fura, de egyelőre még semmit nem bántam meg belőlük :)

Ti vettetek valamit a Glamour-napok alkalmából, vagy csak úgy?


4 megjegyzés:

  1. hú a Hádás atmosphere ruha meg a virágos szoknya nagyon tetszik! de amúgy is szuper dolgokat vettél:) én terveztem egy nap glamour napi vásárlást, de sajnos lebetegedtem, úgyhogy nem tudtam menni...:/

    VálaszTörlés
  2. Uh szegény :( De sebaj, májusban Joy vásárlási láz :D Egyébként köszi :)

    VálaszTörlés
  3. a táskát nem cserélnéd?:D nézz be:3
    https://www.facebook.com/pages/Cassie-Lee/368925823152497

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyeeem bocsi, a szívemhez nőtt :) Egyébként jó cuccaid vannak.

      Törlés