2012. június 22., péntek

Teszt - Catrice Ultimate Shine ajakrúzs Stop Light

Ma egy újabb tesztet hozok nektek, mégpedig egy másik akciósan vásárolt termékről, ami nem más, mint a Catrice Ultimate Shine rúzs 140-es, Stop Light árnyalatban. 399 Ft-ért akadtam rá a Rossmann akciós polcán, nagyjából 30 darabot végignéztem, mire találtam egyet, amibe nem volt egyáltalán belepiszkálva.


A csomagolása fényes, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, szerintem nagyon szép. Meglehetősen masszív is, igazából nem tudom eldönteni, hogy fém-e, vagy csak erős fémhatású műanyag.


Ennyi termék van benne, a színe gyönyörű mélyvörös, a formája pedig a Catrice-től már jól megszokott. Nekem nagyon tetszik, hogy bele van írva a márkanév. A rúzs állaga nem túl puha, nem is túl kemény, épp ideális. Édes illata van, engem a sütire emlékeztet :)


Így mutat az ajkaimon, erőteljes színű, szépen pigmentált, kb 4 óra hosszán át a szín is a helyén marad.

Összességében szerintem ez egy nagyon jó kis rúzs, pluszban egy vörös sosem árthat :) Teljes áron nem vettem volna meg, de ennyi pénzért teljesen megérte.

Ti vásároltatok valamit az akciós kosárkákból? Szeretitek a Catrice rúzsait?

5 megjegyzés:

  1. Én szerettem volna, de az összes szét volt mázolva. :S Ami a durva, hogy ugyebár most akciósak az essence rúzsok is, és a normál pulton levők is mint szét voltak nyomkodva, tapizva, használva... :S

    Te viszont szépet vettél nagyon! :)

    VálaszTörlés
  2. Igen én is megnéztem az összeset, de csak ez az egy volt érintetlen :S (és persze pont ezt találtam meg legutoljára)

    VálaszTörlés