2012. június 1., péntek

Wishlist - Június

A júniusi kívánságlistámat szeretném olyan dolgokra kiélezni, amikre tényleg szükségem van, vagy amiket már régóta szeretnék.

Leggings


A hűvösebb nyári napokon szívesen hordok egyszerű fekete leggingset hosszított felsővel, csak éppen már az összeset leamortizáltam, nem ártana egy-két újat beszerezni. Már csak azt kéne kiderítenem, hogy hol lehet kapni nem horror áron egyszerű, normális fekete leggingset, mindenféle csicsa nélkül. 

Nude balerinacipő


Fájdalmas búcsút vettem a C&A-s topánkámtól, így már csak egy pink, egy piros, és egy ezüst balerinám van, és szeretnék egy kombinálhatóbb színűt venni még melléjük.

Pánt nélküli melltartó


Grrrrrrr, ilyet honnan vegyek? Meg kéne pár sima is... Nem sok minden van, amit UTÁLOK venni, de a melltartó, az pontosan ilyen dolog.

Catrice


Tervezek egy nagyobb (?) Catrice bevásárlást is, ugyanis nekem még semmim nincs ettől a márkától, és nagyon szeretném kipróbálni. Ennek valószínűleg része lesz a Revoltaire kollekció is, már ha addigra még marad valami belőle.

Az előző havi kívánságlistámról maradt jó néhány dolog, amit nem sikerült megszerezni májusban, ezek halasztódnak: 

- Sleek Acid paletta (még mindig nagyon tetszik, de muszáj volt kihagynom, valószínűleg júniusban, vagy később is pontosan ugyanilyen szép lesz. Azóta felkerült a listára a Sunset, a Bad Girl, illetve az Oh So Special is, mert voltam akkora gyökér, hogy elkezdtem swatchokat nézegetni...)
- Színes szoknyák, fülbevalók (ezek meglátni és megszeretni elven mennek, egyikből sem láttam olyat, ami igazán tetszett volna)
- Nude rúzs (vettem, de nem jött be, amíg nincs másik, elleszek ezzel is azért)
- Saru (pipa, lehet, hogy majd még beszerzek egy másikat is, valamilyen naturálisabb színűt vagy feketét)

Ti terveztek venni valamit júniusban?

3 megjegyzés:

  1. Ha találsz ilyen melltartót azonnal írd meg honnan van! Nekem is jól jönne :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, nekem is ilyen melltartó kellene. Vagy levehető pánttal is jó :-)

    VálaszTörlés
  3. Látom nem csak én nem találok :) Ha tudok szerezni, megírom mindenképpen! :)

    VálaszTörlés