2012. június 4., hétfő

Day 7 - A legdrágább ruhadarabod


Nem is kellett gondolkodnom rajta, hogy melyik a legdrágább darab, amivel rendelkezem. Nem kimondottan ruhadarab, de szerintem a cipő is besorolható ebbe a kategóriába.

[Khmmm, CRaPTRaSH ezer bocsi :D]

Számtalanszor láthattátok már a blogomon az én dédelgetett Iron Fist Zombie Stomper Platformomat, amit én igen kedvezményesen 14500 Ft-os áron szereztem be. Soha de soha nem adtam ki még ennyit semmire, pláne nem olyasmire, amit aztán nem is hordok, ugyanis ritka kényelmetlen darab, zselés talpbetét ide vagy oda. Magamat leptem meg vele, még a gimis ballagásom alkalmából.

Nektek mi a legdrágább ruhadarabotok, kiegészítőtök?

12 megjegyzés:

  1. nekem a cipőim elég drágák, általában 10-15 ezer között vannak, ugyanis ez az egyetlen ruha amire nem sajnálok kiadni ennyit. egy cipőt akár 2-3 évig is szoktam hordani, szóval nekem megéri többet kiadni egy minőségibb cipőre :)

    VálaszTörlés
  2. Én is cipőre vagyok hajlandó elkölteni a legtöbb pénzt. Egy jó cipő tényleg sokáig bírja a strapát, nem mellékesen a lábnak sem mindegy miben van állandóan... én pl csak igazi bőr lábbeliket vagyok hajlandóvenni a mű nálam szóba sem jöhet, max vászoncipő... Egyébként én úgy vagyok vele, hogy egy rossz cipő tönkre vágja a lábakat, gerincet... nekem még a fejem is képes megfájdulni a nem megfelelő cipőben, úgyhogy nálam a cipők viszik el a legtöbb pénzt :)

    VálaszTörlés
  3. Én is pont a cipőkre nem sajnálom a pénzt :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem van jó néhány drágább meg sok-sok olcsó, rengeteg cipőm van, és azért sajnos nem tehetem meg, hogy mindegyikből drágább árkategóriásat vegyek, meg nem is biztos, hogy mindegyiket több évig szeretném hordani. Én ha drágább cipőt akarok venni, azt mindig akciósan veszem, így mindig kijön 10 ezer alá, ha hosszú távra akarok cipőt, akkor azért ennyit én is szánok rá, például a Converseimet is 50%-os akción vettem, meg egy csomó más cipőt is, szóval ne úgy értsétek, hogy szar cipőim vannak. Ez nem volt drága önmagához mérve, mert boltban sokkal többe került, de ahhoz képest drága volt, hogy milyen kényelmetlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én például magassarkúra már a 3ezret is sajnálom, mert tudom, hogy évente maximum 3x lesz a lábamon és akkor is kínszenvedés lesz :/ (lúdtalp + bokasüllyedés)

      Törlés
    2. Így igaz, szerintem ha valamit nem tudsz nagyon használni, az egyszerűen nem éri meg, bármennyibe is kerül :)

      Törlés
    3. Dehogy vettük úgy, hogy szar cipőid vannak! Legalábbis én tuti nem vettem úgy. Nekem is vannak olcsóbb cipőim, méghozzá bőr... csak akciósan vettem :)))

      Törlés
    4. Nem értelmeztem úgy, dehogyis, csak a félreértések elkerülése végett írtam :))

      Törlés
  5. Ez a cipő.. :)
    Az én legdrágább darabom a Levi's farmerom. Kijelentettem, hogy nekem egy olyan kell, mert az alapdarab, és legalább egyszer legyen egy eredeti, márkás farmerom... Nem bántam meg a megvásárlását, tényleg szuper darab, de másodikat már nem vennék belőle :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletesen igazad van, néha szabad, sőt kell is, ha valamit nagyon szeretnél :))

      Törlés
  6. Éreztem, hogy ezt nem szabad megnyissam... Pedig már kihevertem, kidühöngtem, hogy nekem mért nincs... ÉS ááááhhh.. :D
    De ha annyira kellemetlen.. Á nem, akkor is lesz egyszer egy ilyenem, vagy ha nem pont ilyen, valami hasonló :D

    VálaszTörlés