2012. június 11., hétfő

EB TOP 5

Pénteken illett volna hoznom ezt a bejegyzést, de sebaj, még nem késő :)
A többség nyilván tudja, hogy pénteken elkezdődött a 2012. évi Labdarúgó Európa Bajnokság Lengyelország és Ukrajna közös rendezésében. Mivel a barátom nagy focirajongó, én is figyelemmel kísérem ezt is, mint nagyjából az összes többi nemzeti és nemzetközi futballeseményt, jobban is, mint szeretném. Természetesen eszemben sincs itt taktikákat elemezgetni vagy esélyeket latolgatni, úgyhogy most egy teljesen más aspektus következik, mint amikor a barátommal beszélgetek a fociról. Hiszen ha az ember egy (elsősorban) hölgyeknek szóló oldalt szerkeszt, nem lehet elhanyagolható szempont az esztétika...

Egy szó mint száz, következzen az EB top 5 pasija, avagy akikre nem feltétlenül csak a kiemelkedő sportteljesítményük miatt érdemes odafigyelni, szerintem nem igényelnek különösebb magyarázatot a képek.


5. JOHN TERRY

from England

Forrás
Forrás

4. MARCUS ROSENBERG

from Sweden

Forrás
Forrás

3. ROBIN VAN PERSIE

from The Netherlands

Forrás
Forrás



2. CRISTIANO RONALDO

from Portugal
Forrás
Forrás



1. HOLGER BADSTUBER

from Germany
Forrás
Forrás

Évek óta Németországnak szurkolok, ezért esetleg felfedezhető némi részrehajlás a listában :)

Ti figyelemmel kíséritek a meccseket? Van kedvenc csapatotok, játékosotok?

6 megjegyzés:

  1. A svéd gyerek egészen szép, a többi nem nagyon tetszik, CR-t meg nagyon nem szeressem..de hát ízlések és pofonok :D Szerintem a legszebb focista David Villa :D Amúgy nem szoktam nézni, csak a végeelé az ilyeneket...és a spanyol csapat az örök favoritom. Majd később belenézek...de azt se tudom még mikor vannak a meccsek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ízlések és pofonok :) A barátom is spanyol drukker, ebben nagy riválisok vagyunk :DD

      Törlés
  2. A svédecske nagyon helyes :D Egyébként a párommal mi is nézzük az EB-t, de amúgy nem nagyon vagyunk nagy focisok, de vb, eb, olimpia mindig jöhet :) Kedvenc egyenlőre még nincs, de minden meccsen van akinek drukkolunk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja igen, az olimpiát is szeretjük nézni mi is :)

      Törlés
  3. huh, nekem egyik sem jön be :D az angolok eleve csúnyák, már ne is haragudj a kifejezésért, akad köztük normálisabb, de az biztos hogy ő nem 100%-ig angol, valamelyik felmenője bevándorló kellett h legyen. hidd el tapasztalat, hogy messziről ki lehet szúrni azt aki TIPIKUS angol. nálam talán a spanyol válogatott viszi a prímet. az élen Piquè és Casillas.

    VálaszTörlés