2012. június 4., hétfő

Kedvencek - Május

Benne vagyunk már a júniusban, de engedjétek meg, hogy így lemaradva hozzak nektek egy májusi kedvences bejegyzést! :) Egyébként nekem ez az első ilyen jellegű bejegyzésem, remélem tetszeni fog nektek.

Amiket a legszívesebben használtam májusban:


Maybelline Affitone 24H alapozó - Még a Glamour-féle sminkkuponnal vettem, imádom! Jó a fedése, az állaga is nagyon kellemes, de tervezek róla tesztet, ott majd bővebben kifejtem :)
Maybelline The Falsies Volum' Express szempillaspirál - Általában ezt szoktam használni a pilláimra, nem volt ez másként májusban sem.
Lovely Disco paletta - Nagy kedvenccé nőtte ki magát nálam ez a paletta, előszeretettel használtam ebben a hónapban, tesztet itt találtok róla.
Avon kompakt púder - Már elég régen rendeltem, de még mindig tökéletes, nagyon jól illik az arcom színéhez.
Miss Sporty barna szemceruza - Fogalmas sincs, mikor és hogyan került hozzám, de nem rég megtaláltam, és elég pöpecnek bizonyult, könnyű vele dolgozni és szép, erős színe van, soha nem volt még ilyen szuper barna szemceruzám.
Maxbelline Color Mix pastel rose szemceruza - Még egy ceruza, amit még télen vettem a Rossmannban egy leárazáson, eddig nem igazán használtam, most viszont sokszor. Nagyon halvány rózsaszín, majdnem fehér színű.
Matrjoska fülbevaló - Annyira cuki, nem tudok betelni vele :D Éppen ezért sokszor hordtam májusban, egyébként Bijou Brigitte üzletben szerezhető be, kb. 800 Ft-ba kerül.

És amiket sokszor meghallgattam:



Öhm, igen, egy kicsit nyári hangulatban vagyok már :)


Ezt pedig egy közelgő eseményre hangolódásként, meg persze mert imádom.

És most egy nem annyira ideillő téma: Hétvégén rally futamon jártam Nyirádon, ez volt az esemény, amire ráhangolt a Nincs fék :D Természetesen nem a kedvenceim az ilyesmik, de azért a barátommal néha szívesen elmegyek egy-két olyan helyre, ahová ő szeretne :D De tulajdonképpen egészen élveztem, úgyhogy most hoznék nektek két képet erről (a dátum rosszul van beállítva a fényképezőgépen):

["Nézd, milyen aranyos jármű, állj mellé és pózolj!"]

[Ezt pedig csak a design miatt. Megláttam, és egyből volt kinek szurkolnom. Egyébként végül második lett :D]

Nem tudom, tetszett-e nektek ez a bejegyzés, szóljatok, ha uncsi volt, és akkor legközelebbre kitalálok valami mást! :))


3 megjegyzés:

  1. uhh nem semmi verdák:D és cuki a fülbevaló :$

    VálaszTörlés
  2. a füli nekem eszementül tetszik:) no meg a kis kabátka a kocsival pózolós képen!!! imádom az ilyen szaloncukorpapír színt:)

    VálaszTörlés