2012. június 29., péntek

Teszt - Maybelline Affitone 24H alapozó

Jobb később, mint soha, megérkeztem végre a Maybelline Affitone 24H alapozó tesztjével is :)



Egy katalóguskép, és egy másik, amit én készítettem :)

Csomagolás: egyszerűen imádom, zseniális. Amellett, hogy esztétikus, praktikus is, az adagolófejjel egészen kis mennyiséget is ki tudunk nyomni, hogyha teljesen lenyomom, az nekem már egy kicsit soknak bizonyul. Szeretem, hogy könnyű tisztán tartani.

Fedés: közepesen erős, nekem bőven elég, általában nincsen sok bőrhibám. Ha mégis van, szükséges mellé korrektort használni.

Előtte:


Utána:


Tartósság: 24 órát ígér, ez azért enyhe túlzás, de nem rossz. Nekem nem nagyon szokott kifényesedni a bőröm, így ha reggel felkenem az alapozót és púderrel fixálom, kibírja késő délutánig, zsírosodásra hajlamosabb bőrtípuson nem tudom, hogy teljesítene.

Állag: nagyon kellemes, könnyű a felvitele (én kézzel viszem fel, mert még nincs alapozóecsetem), és egyáltalán nem maszkhatású, jó érzés viselni.

Ár: 3000 Ft körül kapható a drogériákban, én az enyémet a glamouros 50%-os kuponnal vettem a DM-ben, 1400 Ft-ért.

Ami plusz előnye, hogy olajmentes, és 19-es SPF-et tartalmaz, tehát nyáron is megfelelő. Én egyébként a 20-as Cameo árnyalatot használom.

Összességében én nagyon elégedett vagyok ezzel az alapozóval, ár-érték arányban szuper. 30 ml-es a kiszerelés, én több, mint 2 hónapja naponta használom, de egyáltalán nem látszik, hogy fogyott volna belőle. A magam részéről csak ajánlani tudom ezt a terméket.


3 megjegyzés:

  1. Szép lett a bőröd tőle! Én hamarosan az Astor alapozómat kezdem el használni, mert elfogyott a L'orel Mat Morphose-om :( annyira szerettem :( .

    VálaszTörlés
  2. Mondjuk ha jobban megnézem a képet, akkor elég hülyén dolgoztam el, főleg a bal oldalon, de ettől függetlenül tényleg jó kis alapozó :)

    VálaszTörlés