2012. szeptember 21., péntek

Haul - Szeptember

Ebben a hónapban már biztosan nem veszek semmit, úgyhogy hozom is nektek a szeptemberi haul bejegyzést. Ha meglesitek a kívánságlistámat, láthatjátok is, hogy néhány dolog ki lett húzva, aminek nagyon örülök.


Gyönyörű nyaklánc az Oasap-tól. Természetesen én nem veszek részt a programban, a szörnylövöldözős játékot viszont kipróbáltam, így nyertem 16 dollárnyi kreditet, ebből 14-et fel is használtam erre a nyakláncra. Nagyon szép, kb. 2 hét alatt itt volt, de még 4 dollárt sem érne meg, nem hogy 14-et...


Ezt a New Look szoknyát egy eldugott kis turiban vettem. Kicsit ugyan sokalltam érte az 1600 Ft-os árat, de nagyon megtetszett, jó a fazonja, tetszik a színe is, úgyhogy elhoztam, és nem is bánom :)


Megvan a Farmer, amit már régóta kerestem. Egyszerűen imádom. Tökéletes fazon, kényelmes, még a hossza is jó, mivel "short length". Talán már csak akkor lennék boldogabb, ha nem lenne koptatott, de ez már csak szőrszálhasogatás. C&A, 5590 Ft.


Na, és akkor kezdődik... Nagyon nagyon régóta vágytam már egy OPI körömlakkra, csak hogy kipróbálhassam a márkát, de mindig túl drágának tartottam őket. Az aprod.hu oldalon viszont egészen véletlenül találtam egy apróhirdetést. A képen látható készlet volt meghirdetve, új, bontatlan állapotban. Tartalma: 3 db OPI körömlakk, egy OPI kézkrém és egy kézfertőtlenítő, ajándék kitűzővel, átlátszó neszesszerben, 2000 Ft-ért. Abban a pillanatban éreztem, hogy ezt mintha csak nekem találták volna ki. Felvettem a kapcsolatot az eladóval, és néhány nappal később már nálam is volt ez a csodás szett, 2500 Ft-ot fizettem érte postázással együtt. Már átutaltam a pénzt, amikor eszembe jutott, hogy tulajdonképpen meg sem kérdeztem az árnyalatok neveit, és a kép sem volt túl éles, de ez nem is annyira érdekelt, szép színeknek tűntek, és jó alkalomnak a kipróbálásra. Amikor kibontottam, tátva maradt a szám, azt hittem, régebbi kollekciós lakkokról van szó. Ehhez képest, mindhárom lakk 2012 őszi kollekciós, szeptembertől kaphatóak, egyenként kb. 12 dolláros áron. 
Természetesen mindegyik lakkról lesz részletes bejegyzés, amint megnőttek a körmeim, mert ezek a csodák szép és hosszú körmöket érdemelnek.


...És folytatódik... Szeptemberben talán egy "kicsivel" több lakkot vettem a kelleténél... Sorban:
NYC 248 Manhattan - 499 Ft
Moyra 43 - 350 Ft
Essence (régi) Colour&Go 67 Make It Golden - 99 Ft akciósan
Essence Topper 14 Glowing In The Dark - 599 Ft
Essence Miami Roller Girl 01 Bienvenido A Miami - 299 Ft akciósan
Catrice 660 I'm A Star... - 299 Ft akciósan
Catrice 620 Captain Sparrow's Boat - 299 Ft akciósan

Ennyi lenne az enyém, igazából elégedett vagyok a terméssel, a lakkokból talán kicsit sok lett, de mindet szeretem :)

Ti mit vettetek mostanában?


15 megjegyzés:

  1. Jól tetted, hogy megvetted a Make It Goldent, nagyon jó kis lakk, odáig vagyok érte. :-) Az OPI-okra kíváncsi lennék, eddig csak egyben kellett csalódnom, de annál is inkább csak az ecset a probléma, nagyon-nagyon vékony :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudtam otthagyni 99 Ft-ért :DD Ezeknek úgy tűnik, jó az ecsetük :)

      Törlés
  2. A moyra 43-at imádom,szerintem Te is hasonlóan leszel vele :]
    A "világítós" (aminemaz..:D) lakk tényleg ennyi volt csak? Nekem valamiért több rémlik :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kipróbáltam már és én is imádom igeeen :)) Nálunk az összes topper 599 Ft, úgyhogy annyi volt, de nem tartom kizártnak, hogy vannak az árak között eltérések üzletenként...

      Törlés
  3. úristen,az OPI csomag nagyon megérte :D

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű az az Oasap nyaklánc! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik a nyakláncod! Az OPI lakkokkal meg valóban nagyon jól jártál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Örültem is mindegyiknek nagyon :)

      Törlés
  6. A nyaklánc gyönyörű :$ az OPI csomaggal pedig nagyon jól jártál! :) Kivi leszek rájuk! :)

    VálaszTörlés
  7. Szuperek a ruhák és a nyaklánc is jól néz ki!

    VálaszTörlés