2012. szeptember 19., szerda

Teszt - Avon színmegújító megahatású ajakrúzs Kicked Up Coral

Egyik nap a kezembe akadt egy Avon katalógus, amiben észrevettem egy szögletes formájú rúzst. Egészen ismerősnek tűnt, erre rájöttem, hogy nekem már egy jó ideje van ilyenem, csak éppen nem túl gyakran használom. Éppen itt volt az ideje előhalászni, úgyhogy akkor most írok is róla egy kis összefoglalót.


Így néz ki a katalógusképen.


Ezeket a képeket pedig már én készítettem, látszik, hogy már nem olyan szép szögletes a formája, hiszen már kipróbáltam.

A rúzs külseje nekem nagyon tetszik, klasszikus és elegáns. Maga a termék érdekes, szögletes formájúra van vágva, ami ugyan nagyon jól mutat, használni viszont rémes. Sehogy sem idomul a szájhoz, így én ecsettel szoktam felvinni. Mondjuk elég neki 2-3 használat, és a szögletes formából nem sok marad, lekerekedik, így már nem áll fenn a probléma.


Az én árnyalatom a Kicked Up Coral elnevezésű, elég élénk, szerintem illik a bőrömhöz is. Szaténos, kicsit csillámos finish és eléggé krémes állag jellemzi. Tartósságra teljesen átlagos, a 'színmegújító' jelzőt nem igazán értem, és nem is vettem észre. Kicsit hajlamos beleülni az ajkak ráncocskáiba.

Nekem ez tipikus 'egynek jó lesz'-rúzs, egyszer-kétszer valószínűleg elő fogom venni, de egészen biztosan nem vásárolnám újra :)

Ti szeretitek az Avon rúzsait?

8 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretem, és mivel nem túl nagy a szám (mármint az ajkaim, most nem átvitt értelemről van szó :-D), ezért nekem ideális a formája is. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Akkor úgy tűnik, az én szám túl nagy :))

      Törlés
    2. Hihi, dehogy, örülj neki, hogy nem mini ajkaid vannak, mint nekem :-)

      Törlés
  2. A színe nem rossz:), de a fedése nekem valahogy nem tetszik:/ .

    VálaszTörlés
  3. Nekem nincs bajom az Avon rúzsokkal. Az első rúzsom is tőlük volt, egy Color trendes cukiság, azt sokáig használtam. Most 3 avonos rúzsom van, ebből kettő színmegújító: never so nude, pink pop. Mindkettőt kedvelem, a kialakításuk sem zavaró. A te rúzsod is tetszik, bár nekem csak a katalógusos képen tűnik korallnak, amúgy inkább barackos-pirosas :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nekem nem a kedvenceim, azt meg külön nem szeretem, hogy mindegyik tök másmilyen, mint a katalógusban. SZerintem sem túl korallos szín.

      Törlés